“Sta stil bij de successen van je werk en vier deze ook!” 
 
Ik haal energie uit het helpen van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of nieuwe collega.  
 
Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Logistiek help ik u als u een vacature heeft voor een logistieke kantoorfunctie. Ik ga dan op zoek naar de geschikte werknemer die perfect bij de functie en het bedrijf past. Daarnaast denk ik mee met de uitdagingen waar u tegenaan loopt op de afdelingen en geef ik advies. Ik heb me gespecialiseerd in logistieke kantoorfuncties zoals Expediteur, Transportplanner, Customer Service Medewerker en Declarant. Hierdoor weet ik wat de functies inhouden en kan ik gericht zoeken binnen het grote netwerk van Extra Talent. U kunt contact met mij opnemen door te mailen, bellen of whatsappen als u een geschikte werknemer zoekt. Ook als u iemand nodig heeft die meedenkt met de uitdagingen op de afdeling kunt u mij altijd bereiken!

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help je graag bij het zoeken naar een nieuwe baan die echt bij je past, zodat jij voor de lange termijn goed op je plek zit en jezelf kan ontwikkelen. Daarnaast zoek ik een plek waar jij jezelf kan zijn en met plezier naar je werk gaat. Ik ben daarom persoonlijk betrokken en kijk verder dan je werkervaring. Dit doe ik door het gesprek aan te gaan met jou en je de ruimte te geven om te bespreken waar je echt blij van wordt. Ook omdat we met veel organisaties werken en de bedrijven goed kennen, weten we vaak welk bedrijf het beste bij je past. Je kunt contact met mij opnemen als je op zoek bent naar een nieuwe baan in de logistiek of twijfelt over je huidige werk. Natuurlijk mag je mij ook bellen als je vragen hebt over vacatures of benieuwd bent naar de opties. Bellen, appen of mailen… Het mag allemaal! 

 


Beoordelingen

Prima sfeer, ontvangst en begeleiding met de doel naar nieuwe uitdaging
- Anoniem
Ik heb geen feedback, ben tevreden met hoe het nu gaat.
- Anoniem
Geen bericht.
- Danny
Wat mij betreft prima zoals het is.
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Roel
Tot nu toe, ik heb niks verkeerd meegemaakt dat moet veranderd. Ze ziin vriendelijk en doet ze wrrk perfekt. Ik ben echt blij dermee
- Lifaisca
Geen bericht.
- Anoniem
*
- Patricia
Ik zag veel jonge mensen bij elkaar ,dat betekent in mijn ogen veel belovende toekomst . Dus vooruit kijken zijn jullie op de goede pad.
- Anoniem
Geen bericht.
- Ilhan
Professioneel en vriendelijk
- Anoniem