Jazzlyn Tiebosch

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06-30611913
 linkedin.com/in/jazzlyntiebosch/

Jazzlyn Tiebosch

“Zoek een plek waar je gelukkig wordt, zodat je niet alleen maar aan het werk bent!” 

Het leukste aan mijn werk is dat ik voor zowel het bedrijf als talent een perfecte match kan bieden. Als beide partijen gelukkig zijn, krijg ik hier meer energie van en wil ik zo nog wel 1000 matchen voor elkaar krijgen!

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Supply Chain help ik het bedrijf aan het juiste talent, waarbij ik kijk naar iemands persoonlijkheid en niet alleen naar iemands papieren. De toegevoegde waarde die ik heb, is het persoonlijke aspect. Ik vind dat ieder mens uniek is en dat dit niet via een mooi cv te zien is maar door echt het gesprek aan te gaan. Zo weet je ook zeker of iemand daadwerkelijk bij een bedrijf past. Je mag echt voor alles contact met mij opnemen: voor een lekkere bak koffie of thee, om een vacature te laten vervullen of om te kijken naar een transparante samenwerking. Ik sta altijd open voor een gesprek!  
 
Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik wil ervoor zorgen dat de drempel die jij ervaart bij het zoeken van een baan, verlaagd wordt en de zoektocht daarom makkelijker wordt. Mijn doel is om jou te helpen met een fijne werkplek vinden waar jij jezelf kan zijn. Ik wil dat jij je gehoord voelt en het vertrouwen hebt dat jij de juiste plek gaat vinden. Hierbij kijk ik niet naar cijfers, maar naar jou als persoon. Heb je vragen over vacatures, nieuwe ontwikkelingen binnen de supply chain of wil je jouw hart even luchten? Neem dan gewoon contact met mij op.  

 


Vacatures

Een werkplek waar het heerlijk ruikt naar fruitige ingrediënten voor de drankenindustrie. Wat overigens ook het type product zal zijn waar jij projecten mee gaat draaien om klanten en consumenten te inspireren. Heb jij ervaring met planning omtrent supply chain en streef je naar perfectie? Dan is deze vacature jou wellicht op het buik geschreven. Lees snel verder…

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.600 tot €3.500
Snel schakelen, prioriteiten stellen en een nieuwe stap, dit zijn de zoektermen die jij de laatste tijd in Google hebt gezocht. Als jij nog steeds op zoek bent, lees dan snel deze vacature door en wie weet bespreken wij straks jouw ambities.

access_timeFulltime location_onVuren euro_symbol€2.500 tot €3.500
Jij schudt die productieplanningen zo uit de mouw. Afwegingen maken wanneer de balans tussen grondstoffen en eindproduct perfect is, dat doe jij ook wel eventjes. Jij bent een kei in structuur te behouden en jij bent ook nog eens analytisch sterk. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan is dit dé baan voor jou! Ben jij onze nieuwe Productieplanner in regio Tilburg?

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €3.500
Kun jij makkelijk praten en weet jij iets af van elektrotechniek? Als Junior Technisch Inkoper bij dit jonge en innovatieve bedrijf in Breda ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van alle elektronische componenten. Vanwege de enorme groei is er een plek vrij gekomen op de Supply Chain afdeling. Daarom zoeken wij jou!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.400 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Harry is op dit moment werkzaam bij een bedrijf waar hij zich voornamelijk bezig houdt met het RFQ proces waarbij hij de beste aanbiedingen selecteert voor de klant. Hij maakt verschillende afspraken met leveranciers en moet daarbij rekening houden met de verschillende teams. Harry lost graag problemen op en maakt hierbij verschillende verbeterplannen. Harry is een man met verschillende ervaringen die graag aan het werk is. Op dit moment werkt hij bij en bedrijf waar hij veel data aan het verwerken is en niet meer bezig met de inkoop werkzaamheden die hij graag zou willen uitvoeren dat is dan ook de reden dat hij samen met Extra Talent wil kijken naar nieuwe mogelijkheden waar hij voor een langere periode kan werken.

Harry is een gedreven man, die niet snel onder de indruk is. Wanneer iets hem te moeilijk wordt loopt hier niet voor weg en zal altijd er voor zorgen dat hij zijn uiterste best doet om zaken af te ronden zoals van hem wordt verwacht en waar nodig het extra stapje zetten. Door zijn analytische vaardigheden, is Harry iemand die dingen net sneller doorheeft dan een ander en hierdoor op zaken inspeelt nog voor zij gebeuren. Uiteindelijk gaat het bij hem om het resultaat en dat dit wordt behaald.

Harry is in overleg beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.800 per maand op basis van 40 uur per week.
location_onBaarle Nassau createHBO person61 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven