Jazzlyn Tiebosch

workConsultant Controlling
location_cityRotterdam

linkedin.com/in/jazzlyntiebosch/

Jazzlyn Tiebosch

Vacatures

Vind jij het belangrijk dat iedereen kans heeft op zorg? Ben jij daarbij ook handig met cijfers en houd je goed overzicht? Dan is deze functie misschien wel perfect voor jou, want deze groeiende zorgorganisatie is op zoek naar versterking van het financiële team. Lees gauw verder voor deze kans.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800
De eerste of tweede stap in je carrière wil jij graag zetten binnen een gedreven omgeving waar jij alle kansen krijgt om als Junior Business Controller de fijne kneepjes van het vak te leren. Heb jij een hbo-diploma in een financiële richting? Dan is dit jouw vacature!

access_timeFulltime location_onDrechtsteden euro_symbol€2.400 tot €2.800
Heb jij een passie voor mode en kun jij goed overweg met cijfers? Dan is deze retailer op zoek naar jou! Al meer dan twintig jaar is deze winkel met meerdere filialen actief, met zowel fysieke winkels als online. Door de groei zijn ze nu op zoek naar een Financieel Controller.

access_timeFulltime location_onDelft euro_symbol€2.500 tot €3.400
Administratief ben jij ijzersterk en je hebt al enkele jaren ervaring op de financiële afdeling. Jij bent klaar voor de volgende stap bij een internationaal opererend bedrijf. Deze werkgever investeert fors in jouw groei, dus je krijgt alle ruimte om binnen het bedrijf door te groeien. Klinkt dit interessant? Lees dan gauw verder.
access_timeFulltime location_onAlphen aan den Rijn euro_symbol€2.600 tot €3.200
Meer vacatures weergeven