Laura Oudijn

workRecruitment Marketeer
location_cityRotterdam

phone06-19043522
 linkedin.com/in/laura-oudijn/

Laura Oudijn

Vacatures

Als Recruiter Office bij Extra Talent heb jij direct een positieve impact op jouw kandidaten en klanten. Jij gaat zorgen voor een fijne werkplek voor jouw kandidaat en een fijne werknemer voor jouw klant. En zoek jij nou zelf ook een fijne werkplek waar je genoeg doorgroeimogelijkheden hebt en waar werkplezier erg belangrijk wordt gevonden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.450 tot €3.000
Ben jij een ondernemende recruiter met passie voor de juridische branche? Zoek jij een werkplek waar je veel ontwikkelingsmogelijkheden hebt en waar het altijd gezellig is? Wordt Recruiter Juridisch bij Extra Talent en jij zit helemaal op je plek!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
Stuur jij de leukste berichtjes op Linkedin? Weet jij mensen te boeien en te binden door jouw gezellige babbel? Heb jij daarnaast ook een commerciële drive? Een rol als Junior Recruiter binnen een informele organisatie is wat jou op het lijf is geschreven!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €3.000
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die professionals helpen hun droombaan te vinden. Wil jij werken bij een gezellige organisatie die investeert in zijn personeel? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven