Laura Oudijn

workRecruitment Marketeer
location_cityRotterdam

phone06-19043522
 linkedin.com/in/laura-oudijn/

Laura Oudijn

“Zorg dat je werkt op een plek waar je jezelf mag zijn!” 
 

De afwisseling in mijn werk vind ik erg leuk. Het ene moment werk ik nauw samen met het Corporate Recruitment team en het andere moment zit ik midden in een marketingvergadering. Daarnaast denk ik dat goede content echt het verschil kan maken en vind ik het ook erg leuk om hiermee bezig te zijn. 

 

Als Recruitment Marketeer bouw ik aan het werkgeversimago en de zichtbaarheid van de Extra Talent Groep. Door middel van wervingscampagnes zorg ik voor naamsbekendheid en bereik ik passief en actief werkzoekenden.  

 
Werken bij Extra Talent is leuk. Het zal nog leuker zijn als jij ons alsmaar groeiende team komt versterken, bijvoorbeeld als consultant. Het maakt daarbij niet uit of je net afgestudeerd bent of al wat meer ervaring hebt. Ben je benieuwd wat Extra Talent jou te bieden heeft en heb je zin in wat nieuws? Kijk dan op onze werken-bij pagina. Hopelijk zie ik je snel! 

 
Indien je in contact met mij wilt komen, mag je mij mailen, whatsappen, bellen of een berichtje via LinkedIn sturen. Je kan mij voor alles benaderen. We kunnen dan samen kijken wat ik voor je kan betekenen. 


Vacatures

Toe aan een hele andere baan waar je helemaal opgeleid wordt? Dat jij uit een hele andere branche komt maakt niks uit want wij leiden jou helemaal op tot een succesvolle Recruiter. Wat je wel nodig hebt is een commerciële drive, enthousiasme en de wil om te leren. Interessant? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.400 tot €3.000
Direct een vast contract, de mogelijkheid om drie maanden vanaf Curaçao te werken én zoveel gezelligheid dat je werk echt als thuis voelt. Hoe klinkt dat? Lees snel verder want dit is de baan voor jou!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.200
Een commerciële drive, zin om te leren en enige ervaring als Recruiter: jij hebt het allemaal! Als Recruiter bij Extra Talent kom je ons gezellige team in Tiel versterken met jouw doorzettingsvermogen en enthousiasme. Benieuwd? Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.400 tot €3.000
Wij zijn flink aan het groeien en daar hebben wij jou bij nodig! Als Recruitment Consultant kom jij terecht in een gezellige club van collega’s met allemaal dezelfde doelen: resultaat, werkplezier en persoonlijke groei. Past dit ook in binnen jouw ambities? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €3.100
Meer vacatures weergeven