Laureline Nijssen

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06–30884232
 linkedin.com/in/laureline-nijssen

Laureline Nijssen

Als Corporate Recruiter ben ik verantwoordelijk voor de interne personeelswerving van Extra Talent en For the People. Wat ik leuk vind aan mijn werk, is dat ik mijn eigen collega’s mag uitkiezen. Ik haal dan ook erg veel energie uit het helpen van mensen met hun carrière.

Wil jij graag weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met mij op!


Vacatures

Jouw eigen collega's uitzoeken. Dat klinkt toch als de perfecte job? Als Corporate Recruiter ben jij hét visitekaartje van Extra Talent en regel je de interne werving. Je houdt van doelen stellen en maakt graag een praatje met mensen. Ook wil je jouw mensenkennis ontwikkelen en heb je de ambitie om door te groeien. Dat kan allemaal bij ons! Enthousiast? Lees dan snel verder en solliciteer. 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €3.800
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij je de kans krijgt om echt een verschil te maken? Veel mensen zijn ongelukkig op hun werkplek, omdat hun verwachtingen niet matchen met de realiteit. Maar jij kan dat als Junior Recruiter voorkomen, door echt naar mensen te luisteren, waardoor jij wél de juiste match maakt! Geïnteresseerd? Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.800 tot €4.000
Mensen, daar weet jij wel raad mee. Als Corporate Recruiter spreek jij dagelijks veel verschillende mensen. Iedereen is anders, ieder gesprek ook. Dat is wat jouw werk zo leuk maakt. 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €3.800

Denk jij met een winnaarsmentaliteit en ga je graag de competitie aan? Dan ben jij de Junior Recruiter die ik zoek! Lees snel verder en solliciteer.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €4.000
Meer vacatures weergeven