Laureline Nijssen

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06–30884232
 linkedin.com/in/laureline-nijssen

Laureline Nijssen

Als Corporate Recruiter ben ik verantwoordelijk voor de interne personeelswerving van Extra Talent en For the People. Wat ik leuk vind aan mijn werk, is dat ik mijn eigen collega’s mag uitkiezen. Ik haal dan ook erg veel energie uit het helpen van mensen met hun carrière.

 

Wil jij graag weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met mij op!


Vacatures

Wil jij werken in een organisatie waar jouw werkgeluk voorop staat? Dan moet je zeker bij ons komen werken. Wanneer jij gelukkig bent, ben jij de beste versie van jezelf. Dat gun je andere ook toch? Dat maakt een baan als Recruiter zo waardevol!

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.400 tot €2.900
Jij bent op zoek naar een baan waarin jij helemaal jezelf kan zijn. Dan ben jij namelijk op jou best en dat maakt het werk van een Junior Recruiter heel makkelijk. Nog geen ervaring? Geen probleem, jouw nieuwe collega’s leren jou graag alle kneepjes van het vak!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €3.000
Als Junior Recruiter word jij een echte specialist in jouw aangewezen sector. Je draagt hierbij de verantwoordelijkheid over het vinden van geschikte kandidaten voor de openstaande vacatures.

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.400 tot €2.900
Als Junior Recruiter bij Extra Talent help jij bedrijven met het invullen van hun openstaande vacatures. Daarnaast heb jij de mogelijkheid om te werken op Curaçao, krijg je een vast contract en kan je flinke bonussen schrijven.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.900
Meer vacatures weergeven