Laureline Nijssen

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06–30884232
 linkedin.com/in/laureline-nijssen

Laureline Nijssen

Vacatures

Wat doet een Intercedent nou eigenlijk? Jij bent eigenlijk de schakel tussen kandidaat en bedrijf. Door middel van jouw persoonlijke aandacht weet jij de perfecte match te maken tussen kandidaten en bedrijven. Je moet het dan wel leuk vinden om de hele dag in contact te zijn met kandidaten, leuke vacature teksten te schrijven en jouw commerciële skills in te zetten tijdens bedrijfsbezoeken. Ben jij diegene? Mooi, dan zijn wij wellicht een match.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
Veel afwisseling, zelfstandig aan het werk gaan en verantwoordelijk zijn voor je eigen succes. Dat spreekt jou wel aan! Werken met jonge teams, een uitdagende bonusregeling en elk succes vieren, geen dag is hetzelfde als Recruitment Consultant. Jij bent een commercieel ingesteld persoon en een echt mensenmens. Heb ik jou zojuist omschreven? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.500 tot €3.200
Op zoek naar een baan waarin je met mensen bezig kan zijn en dat mag afwisselen met bedrijsbezoeken? Dan is de rol van Accountmanager en Recruiter zeker iets voor jou. Wij geloven namelijk dat jij als Recruiter pas echt zeker kan weten, dat een kandidaat goed terecht komt, als jij ook het bedrijf kent.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
Jij hebt lef, vasthoudendheid en bent een echt mensemens. Dat is mooi, dan is een baan als Sales Consultant echt iets voor jou. Daarnaast ben jij op zoek naar een organisatie waar jij vrijheid in jouw werkzaamheden krijgt en aan de andere kant het vertrouwen van de organisatie. Hoe ziet dat er dan uit? Als wij een match zijn dan krijg jij niet een contract voor even, maar voor het leven (als jij het aandurft natuurlijk)

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven