Laureline Nijssen

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06–30884232
 linkedin.com/in/laureline-nijssen

Laureline Nijssen

Vacatures

Jij houdt van afwisseling en wilt echt iets betekenen voor andere. Dan is een baan als Recruiter echt iets voor jou. Het stopt niet bij het voeren van gesprekken, er komt veel meer bij kijken. Jij zorgt ervoor dat mensen verder komen in hun carrière en bent de schakel tussen kandidaat en bedrijf.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
Mensen helpen staat jou op het lijf geschreven. Jij gaat graag het gesprek aan en vindt het leuk om in een 360 graden rol te zitten. Zo heb jij namelijk de verantwoordelijkheid over jouw eigen successen. Met jouw ervaring en mensenkennis krijg jij als Recruiter iedereen op de juiste plek.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.800
Een baan waar jij enerzijds met mensen bezig kan zijn en anderzijds het bedrijfsleven hebt? Dan is een baan als Junior Recruiter iets voor jou! Bij ons krijg jij de regie over jouw eigen successen. Hoe dat eruit ziet? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.400 tot €2.900

Ben jij op zoek naar een baan waarin jij volledig jezelf mag zijn en waar ruimte is voor jouw eigen initiatieven/ideeën? Jij houdt wel van afwisseling in je werkzaamheden en kan goed met mensen overweg. Mooi! Dan is deze vacature voor jou.

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven