Chaouki Touzani

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 – 51 34 28 15
 linkedin.com/in/chaouki-touzani-162591148/

Chaouki Touzani

Vacatures

Ben jij die ervaren planner met procesoptimalisatie als tweede naam? Dan is deze functie van Senior Productieplanner écht iets voor jou. Binnen deze productieomgeving ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van een efficiënte planning van meerdere hightech productielijnen. Je communiceert hierover met je collega's over meerdere afdelingen en rapporteert aan de managing director. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€4.000 tot €4.500
Afgestudeerd? Hiep-Hiep Hoera! En wát een goed moment om in te stromen in een florerende arbeidsmarkt! Heb jij je opleiding afgerond in de richting van Supply Chain, Logistiek of Bedrijfskunde en, het allerbelangrijkste, ben jij die enthousiaste collega die iedere dag wil laten gelden? Dan ben ik op zoek naar jou! Ga aan de slag als Junior Productieplanner bij een moderne organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Lees hieronder meer!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Het is tijd, de hoogste tijd, je diploma op zak met opportuniteit! De tijd is gekomen om eindelijk financieel op je eigen benen te staan. Dit is bij deze organisatie mogelijk als je bent afgestudeerd in de richting van Bedrijfseconomie / International Business Administration of Logistiek / Supply Chain. Als Supply Chain Planner bij deze organisatie zal je moeten organiseren, calculeren, analyseren en vooral, communiceren. Skills die je voor de rest van je professionele carrière kan gebruiken! Lees verder voor de details.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000
Bij een internationaal bedrijf werken in een gezellig team met gedreven collega’s. Dat lijkt jou wel wat! Jij kan snel schakelen en bent een kei in plannen. Ben jij klaar om je eerste of tweede stap in jouw supply chain carrière te zetten? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onUithoorn euro_symbol€2.000 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Saskia is bij deze groothandel in meubels en woonaccessoires verantwoordelijk voor de gehele coördinatie van de Supply Chain en het Inbound proces van diens hoofdmagazijn (en gelieerde magazijnen). Zij staat in voor de analyse van de keten en implementatie van optimalisatiebeleid. Zij rapporteert aan de Supply Chain Manager en communiceert rapportages, analyses en beleidsimplementaties aan Inkoop, buitenlandse commissionairs en expediteurs. Door de huidige containermarkt is bij haar ook de verantwoordelijkheid neergelegd omtrent containerconsolidatie. In haar volgende avontuur zoekt Saskia een werkgever en functie waarin zij haar ervaring en (soft)skills, met name communicatie, analyse en (supplychain)planning in een internationale setting kan voortzetten. 

Saskia is een ambitieuze en georganiseerde Supply Chain professional in hart en nieren. In haar vrije tijd doet ze aan lezen, kickboxen, schrijven, schilderen en dansen. Loyaal, beheerst, resultaatgericht en (zelf)bewust zijn termen die Saskia goed beschrijven. Ze is bewust van haar perfectionisme en het zijn van een workaholic, iets wat zij ziet als verbeterpunten. Saskia gedijt in een internationale omgeving waarin er sprake is van meerdere parallelle Supply Chain processen die geoptimaliseerd dienen te worden. 

Saskia is 36 uur per week beschikbaar vanaf 1 juli en heeft een salarisindicatie van € 4.200 bruto per maand. 

location_onAmsterdam createHBO person36 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Wang is bij deze handelsorganisatie in Mode en Kleding sinds 2017 als Supply Chain medewerker verantwoordelijk voor de  administratieve afhandeling van de logistieke processen binnen deze handelsorganisatie. Haar werkzaamheden bestaan o.a. uit het verdelen van orders aan klanten, het opstellen van facturen bij correcties en het onderhouden van contact met klanten en leveranciers. Haar voornaamste taak als Supply Chain medewerker is het waarborgen van de juiste logistieke afhandeling en, waar nodig, het oplossen van problemen die zich voordoen bij deze processen. Wang is bij deze werkgever veel bezig met planning, organisatie en communicatie. Zij houdt ervan haarzelf te blijven ontwikkelen en zoekt in een volgende uitdaging dan ook een werkgever die haar hierin wilt faciliteren. 

Wang is een ervaren professional met een beleefde en ‘to-the-point’ stijl van communiceren. Zij vindt sociale contacten op het werk belangrijk en gedijt bij een warme en informele werkomgeving. Zij heeft interesse in andere culturen en mensen en gaat het liefst zo vaak mogelijk op reis naar bestemmingen waar ze nog niet eerder is geweest. Wang is getrouwd en heeft een kind. In haar vrije tijd is ze het liefst met haar gezin en gaan ze samen de stad of natuur in. 

Wang heeft een opzegtermijn van één maand en is 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 3.500,- bruto per maand op basis van een 32-urige werkweek.  
location_onAmsterdam createHBO person42 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Kenny is sinds een jaar als Supply Chain Operations Associate verantwoordelijk voor het opzetten van het departement op Schiphol van deze internationaal opererende expediteur. Meer specifiek staat Kenny in, samen met 3 andere collega’s, voor het onboarden van het eerste Europese magazijn van dit bedrijf en het beramen en optimaliseren van import- en exportroutes. Een voorbeeld van optimalisatie is dat Kenny met zijn team de berekening maakten om zoveel mogelijk meerdere processen tegelijk te starten, waardoor op de nieuwe locatie al direct een enorme winst werd geboekt en de logistieke verwerkingstijd van 4 naar 3 dagen is gebracht. Daarbij werd een nieuwe Europese import-gateway binnen Flexport gerealiseerd en stond Kenny in voor operationele uitwerking. Waar Kenny zeer trots op is binnen zijn carrière bij Flexport is dat hij, al tijdens zijn thesis, onderzoek heeft uitgevoerd omwille van een geautomatiseerd inkoopproces. Dit onderzoek resulteerde in een business case wat vervolgens wereldwijd is geïmplementeerd. De winst van deze automatisering is dat het inkoopproces, wat gepaard gaat met prijsonderhandelingen, is versneld van ca. 72 naar ca. 4 uur.  Kenny bleek de aangewezen persoon om deze zaken te realiseren en is hierom gevraagd om de overstap te maken vanuit zijn thuisbasis in Hongkong naar Schiphol. Kenny zoekt een volgende uitdaging in de Supply Chain als coördinator. In zijn volgende uitdaging zoekt Kenny een functie met uitdaging en deinst hij niet terug voor complexe casussen die hij alleen of in teamverband tot in de puntjes kan uitwerken. 
Kenny is communicatief vaardig en analytisch zeer sterk aangelegd. Hij is een intelligente young professional met een ijzersterk logisch redeneervermogen. Kenny is in staat zowel in teamververband als alleen te werken. In zijn vrije tijd zoekt hij de gezelligheid op van de stad, iets waar hij weinig tijd voor heeft vanwege zijn volle werkagenda. Kenny heeft de Chinese nationaliteit en zoekt een werkgever die zorgt draagt voor zijn werkvisum. 

Kenny heeft een maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van 
€ 3.800 bruto per maand.
 
location_onAmsterdam createWO person27 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Maarten is als Supply Chain Planner verantwoordelijk voor productieplanning, demand planning, forecasting en voorraadbeheer bij een farmaceutisch productiebedrijf. Daarbij schakelt hij ook tussen verschillende klanten omtrent forecast. De verschillende werkzaamheden doen Maarten goed, hij ziet zichzelf niet in een functie met veel herhalende werkzaamheden. Het contact tussen de afdelingen en het aansturen van collega’s is iets wat Maarten in een volgende uitdaging graag terug zou willen zien. Maarten is betrokken bij de procesoptimalisatie, iets wat hij graag doet. Helaas is er binnen de organisatie niet altijd de wil om de processen zo efficiënt mogelijk te realiseren. Om onder andere deze reden is hij, samen met Extra Talent, op zoek naar een functie als Supply Chain Coördinator.

Maarten denkt graag mee in een organisatie en heeft in een korte tijd een mooie ontwikkeling door gemaakt. Hij is sociaal vaardig en onderhoud graag het menselijk contact in zijn werk. Maarten is een leergierig persoon en om deze reden past een organisatie met ontwikkelingsmogelijkheden hem goed. Door de combinatie van het snel kunnen leren en zijn sociale vaardigheden, is Maarten in staat om collega’s aan te sturen en leiding te geven. 

Maarten heeft een maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700 bruto per maand.
 
 

location_onOmgeving Almere createWO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven