Vacatures

Het is tijd, de hoogste tijd, je diploma op zak met opportuniteit! De tijd is gekomen om eindelijk financieel op je eigen benen te staan. Dit is bij deze organisatie mogelijk als je bent afgestudeerd in de richting van Bedrijfseconomie / International Business Administration of Logistiek / Supply Chain. Als Supply Chain Planner bij deze organisatie zal je moeten organiseren, calculeren, analyseren en vooral, communiceren. Skills die je voor de rest van je professionele carrière kan gebruiken! Lees verder voor de details.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000
Als je erover nadenkt, zit bijna alles wat we kopen in een verpakking of heeft in een verpakking gezeten. Al dat verpakkingsmateriaal... . Hoe mooi zou het zijn als al dat plastic dat hiervoor gebruikt wordt, biologisch afbreekbaar zou zijn? Zou het niet nog mooier zijn als jij hier je steentje aan kan bijdragen! Is jouw antwoord ja, lees dan meer hieronder! 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.400
Bij een internationaal bedrijf werken in een gezellig team met gedreven collega’s. Dat lijkt jou wel wat! Jij kan snel schakelen en bent een kei in plannen. Ben jij klaar om je eerste of tweede stap in jouw supply chain carrière te zetten? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onUithoorn euro_symbol€2.000 tot €2.800
Heb je net je hbo afgerond, bij voorkeur richting Bedrijfskunde of Logistiek, of ben je al werkzaam als Junior Supply Chain Planner? Houd je van uitdaging, werk je goed ‘inside-of-the-box’ maar kan je ook goed ‘out-of-the-box’ denken? Dan is deze vacature voor jou! Ga aan de slag als Junior Supply Chain Planner binnen een grote maar warme organisatie, waar de nadruk ligt op individuele groei. 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Simon is een nuchtere jongeman die de inkoopwereld is ingerold vanwege zijn familie. Ondertussen doet hij dit alweer 5 jaar en heeft hij het bij verschillende ondernemingen uitgevoerd. Momenteel is Simon verantwoordelijk voor de inkoop van bloemen en kamerplanten. Ook stuurt hij de inkoopassistenten aan en coacht hij hun in de rol van inkoper. 
Gezien hij deze rol al een aantal jaren bekleed is hij latent op zoek naar een volgende uitdaging. 

Simon is een energievolle, gedreven en gemotiveerde jongen. Hij is planmatig en procesmatig sterk. Hij is van nature nieuwsgierig en leert graag nieuwe dingen. Ik heb Simon leren kennen als een echte doorzetter zonder 9 tot 5 mentaliteit. Door zijn ervaring als inkoper heeft hij goede onderhandelingsvaardigheden en is hij communicatief sterk. 

Simon heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 40 uur per week. Zijn salarisindicatie is €4.000 per maand o.b.v. een 40urige werkweek. 
location_onAmsterdam createMBO person26 jaar
Daniel is bij deze internationale supermarktketen als Senior Supply Planner verantwoordelijk voor de voorraad en aanvulling over diens gehele Europese distributieketen. Als Key-User van diverse planningssystemen waaronder SAP, is Daniel dagelijks bezig met het monitoren, coördineren en managen van de stock en stuurt hij collega planners hiervoor aan. Hij beheert zakelijke relaties omtrent leveranciers en logistiek dienstverleners en staat dagdagelijks in voor een gestroomlijnde communicatie tussen meerdere afdelingen binnen deze internationale supermarktketen, zoals bv. Inkoop, Sales en Logistiek. Samen met zijn team staat Daniel in voor de korte en (middel-)lange termijn forecasting van consumentengoederen, analyseert en communiceert deze resultaten en andere resultaten zoals KPI’s en Targets. Daniel is momenteel ook een essentieel onderdeel van het onboarding programma voor nieuwe collega planners en wordt regelmatig gevraagd om deel te nemen aan optimalisatieprojecten binnen deze internationale supermarktketen groep. Daniel staat open voor meerdere rollen als Senior planner in de Supply Chain, denk hierbij aan Senior Productieplanner, Supply Chain Planner of Material Planner. 

Daniel is een hardwerkende en verantwoordelijke professional met een positieve aanpak. Zijn energie is aanstekelijk voor collega’s en is een gewenste kenmerk op de werkvloer. Daniel houdt van afwisselen en uitdagend werk en kan goed omgaan met (hoge) werkdruk. In zijn vrije tijd is hij graag met familie en vrienden en doet hij aan paddelen, waar hij ook bestuurslid is van de plaatselijke vereniging. Daniel is een betrokken en behulpzame man die energie haalt uit het aansturen en begeleiden van minder ervaren collega’s. Hij is resultaatgericht, sociaal en ambitieus en zoekt een organisatie die hem hierin kan faciliteren. 

Daniel is met 1 maand opzegtermijn, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.400,- b.p.m. 
location_onAmsterdam createHBO person38 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Pieter heeft meer dan 10 jaar ervaring als planner in de maritieme industrie. Hij is destijds ook begonnen met de opleiding ‘Maritiem Officier alle Schepen'. Al werkend heeft hij zijn diploma behaald en kennisgemaakt met alle aspecten van de zeevracht. Na vijf jaar te hebben gewerkt als Officier werd het tijd om zijn ankers uit te gooien en is hij als terminal planner aan de slag gegaan in Rotterdam. Hier bewaarde hij het overzicht en zorgde hij ervoor dat alle ca. 1000 containers dagelijks werden overgeslagen. Hier was hij verantwoordelijk voor het organiseren van de materialen-en voorraadbeheer en zorgde hij dat de juiste mensen op de juiste tijd op de haven aanwezig waren en dat er voldoende ruimte was in de loodsen.
Na vijf jaar deze functie te hebben uitgevoerd heeft Pieter gekozen voor een functie dichterbij huis. Maar de haven blijft roepen. Pieter is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende baan en wil hierbij graag zijn horizon verbreden door meerdere branches te verkennen binnen de Transport en Supply Chain wereld.

Pieter is een vriendelijke man met een zee aan ervaring binnen het planvak. Hij blijft zich graag ontwikkelen door nieuwe dingen te leren en heeft absoluut geen last van koudwatervrees. Wat hij belangrijk vindt in zijn werkzaamheden is uitdaging en diversiteit. Hij trekt makkelijk verantwoordelijkheden naar zich toe en durft beslissingen te nemen. Met Pieter in je team weet je dat zaken niet blijven liggen maar dat deze worden opgepakt. Collega's kunnen op hem terugvallen omdat hij makkelijk overzicht bewaard.
Pieter woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Hilversum. In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig met cardio en krachttraining.

Pieter heeft een opzegtermijn van één maand, is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onHilversum createHBO person46 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Alex is momenteel werkzaam als productieplanner bij een productie- en handelsorganisatie in destillaten. Hier ontwikkelt hij de productieschema’s waarbij hij rekening houdt met vraag, capaciteit en trends en beschikbaarheid en levertijden van grondstoffen. Voorheen heeft hij veel kennis opgedaan met IT systemen in zijn rollen als analist, consultant en sales advisor. Toch heeft hij zijn passie gevonden in het optimaliseren van logistieke processen, waarom hij hierin verder wil. Omdat hij zijn thuisland miste, is hij nu vastberaden om hier een mooie voor de lange termijn te vinden. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Productieplanner of Logistiek Coördinator.
Alex is in zijn tienerjaren professioneel basketballer geweest in het buitenland, waarbij hij ook captain van zijn team was. Als een echte motivator zorgt hij ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan, waardoor het team 100% voor de winst kon gaan. Omdat hij nu veel vanuit huis werkt, is hij ook goed in zelfstandig werken. Alex heeft een natuurlijk overwicht, niet alleen door zijn lengte, maar ook door zijn manier van doen in een gesprek. Hij luistert aandachtig, kan goed samenvatten en vervolgens helder en overtuigend zijn standpunt verwoorden. Alex gaat geen uitdaging uit de weg en kan zich snel in verschillende teams en culturen mengen, iets wat hem juist veel plezier bracht tijdens zijn jaren in het buitenland.
 
Alex is met 1 maand opzegtermijn, 40 uur per week beschikbaar, salarisindicatie van € 3.200,- b.p.m.
 

location_onAmsterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven