“Blijf dicht bij jezelf en communiceer goed met je collega’s. Zo zal óók jij elke dag fluitend naar je werk vertrekken.” 
 
Het contact met kandidaten en bedrijven en alle indrukwekkende verhalen die ik daardoor hoor. Daar krijg ik nog eens nieuwe energie van! 
 
Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Consultant Logistiek in Eindhoven help ik u met het vinden van de perfecte match wanneer u op zoek bent naar een nieuwe werknemer. Door mijn oprechte interesse in uw bedrijf luister ik goed naar uw wensen. Ook omschrijf ik mezelf als een optimistisch persoon. Ik bekijk namelijk alles vanuit een positief perspectief en ik ben erg vrolijk. Dit is ook zeker te merken aan mijn werkwijze. Indien u vragen heeft of op zoek bent naar een nieuwe collega, kunt u gerust contact met mij opnemen door te bellen of te mailen! 

 
Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met het vinden van je droombaan! Ik bied een luisterend oor en denk liever in oplossingen dan in problemen. Samen gaan we kijken naar wat er bij je past en ik zorg ervoor dat jij de uitdaging krijgt die je zoekt in jouw carrière. Als je een vacature voorbij ziet komen die je interessant lijkt, mag je mij bellen, whatsappen of e-mailen. Ik plan dan op korte termijn een gesprek met je in, zodat we elkaar beter leren kennen!  


Kandidaten

Roel heeft al meer dan 10 jaar ervaring in zijn rol als Customer Service medewerker op de afdeling garantie/kwaliteit/service. Hij is verantwoordelijk voor het aansturen van 2 servicemonteurs en het dealernetwerk in binnen- en buitenland. Ook is Roel verantwoordelijk voor het verkopen van spare parts aan het dealernetwerk, het beantwoorden van technische vraagstukken van klanten en het beoordelen en verwerken van de garantieaanvragen. Daarnaast heeft Roel ook het nieuwe systeem opgestart en zijn collega’s hierin begeleid en ingeleerd. Roel is op zoek naar een functie als Customer Service medewerker waarin afwisseling belangrijk is.

Roel is organisatorisch sterk en stressbestendig, hij heeft een brede functie waarbij hij veel tegelijk moet doen maar weet goed het overzicht te behouden. Ook heeft hij technisch inzicht, daar hij technische vraagstukken beantwoord van klanten en zelf is begonnen als service monteur bij een technisch bedrijf. Roel is direct en deinst niet terug om zijn mening te uiten. Hij denkt ook graag mee aan de kostenbesparing en verbeterpunten van het bedrijf. Bij het leren van nieuwe stof heeft hij wel even de tijd en praktische oefening nodig om dit eigen te maken.

Roel heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.
location_onHelmond createMBO person57 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Tim is een ervaren Transportplanner met meer dan 25 jaar ervaring. Hij begon destijds als chauffeur en is bij diezelfde werkgever doorgegroeid naar Planner en vervolgens naar Hoofdplanner. Als Hoofdplanner was hij verantwoordelijk voor de gehele planning en de afdeling, bestaande uit 70 man (inclusief de chauffeurs). In de laatste periode bij deze werkgever (2005 - 2007) heeft hij als Traffic Manager gewerkt. In deze rol heeft hij een nieuwe afdeling heeft opgezet in België en klanten vanuit zijn eigen locatie geïmplementeerd. Na 13 jaar bij deze werkgever, heeft hij de overstap gemaakt naar zijn tweede werkgever, waar hij 12 jaar als Senior Transportplanner heeft werkt. Ook hier plande hij dagelijks rond de 70 wagens richting de Benelux in combinatie met het aansturen van zeven Transportplanners. Vervolgens heeft Tim kort voor een vriend gewerkt als Senior Planner, waar hij tot de conclusie kwam dat het belangrijk is om werk en privé gescheiden te houden. Daarna kreeg Tim de kans om zijn eigen adviesbureau op te starten wat hij dan ook gedaan heeft. Hierin heeft hij een jonge transportorganisatie geholpen te groeien door de planning te optimaliseren, tarieven te bepalen, te indexeren en met als gevolg de winst te vergroten. Tim heeft zijn werkzaamheden daar afgebouwd en is weer op zoek naar een uitdagende, leidinggevende rol op de planning.

Tim is een communicatief vaardige en vriendelijke man. Hij is sociaal en simpelweg goed in zijn werk, wat hij ook uitstekend weet over te brengen naar zijn collega's en de klanten. Zo wordt er met regelmaat naar hem gevraagd door onder andere de klanten. Wanneer er iets geregeld moet worden, zal hij ook de eerste persoon zijn waar men naar toe gaat. Daarbij is hij loyaal en heeft hij een stabiel en sterk cv opgebouwd. Een échte planner, in hart en nieren, iemand waar je van op aan kunt en waar je klanten aan kunt toevertrouwen. Tim wil betrokken zijn bij de organisatie en zal zijn mening dan ook niet voor zich houden. Wat zijn werkgever daar vervolgens mee doet, dat is aan zijn werkgever. Hij is dan ook zeer betrokken bij de activiteiten van zijn werkgever. Stress kent Tim niet, hij ziet namelijk ieder probleem als een uitdaging, spart graag en gaat tevreden naar huis wanneer hij problemen heeft kunnen oplossen.

Tim is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

location_onRegio Uden createMBO person50 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Ron heeft al ruim meer dan 25 jaar ervaring binnen de Logistiek en Transport. Zo begon hij als vrachtwagenchauffeur en groeide hij door naar de Planning. Hier hield hij zich bezig met opstellen van documentatie, plannen van de ritten en aansturen van chauffeurs. Ook voerde hij beoordeling-, verzuim- en voortgangsgesprekken. Uiteindelijk groeide Ron door naar de functie van Transport Manager & Hoofd Customer Service waar hij verantwoordelijk was voor verbeterprocessen en medewerkers aanstuurde. Na ruim 23 jaar was het tijd voor Ron om elders ervaring op te doen. Zo bekleedde hij de functie van Transport Manager, Planner, Team Coördinator en Operationeel manager. Hij heeft door de jaren heen verschillende verantwoordelijkheden gehad en werkt momenteel voor een bedrijf waar hij is terug gevraagd. Ron geeft aan dat hij de Logistiek en Transport een hele leuke branche vindt, maar in verantwoordelijkheden een stapje terug zou willen zetten. Mensen begeleiden, optimaliseren en schakelen met verschillende afdelingen zijn zaken die Ron leuk vind in zijn werkzaamheden.

Ron is een man die weet waar hij het over heeft. Hij heeft veel verschillende aspecten gezien binnen de Logistiek en Transport en heeft verschillende functies bekleed. Qua communicatie is hij direct. Collega’s weten wat je aan hem hebt. Respect staat centraal en naast hard werken is ruimte voor een grapje. Ron zou graag iets meer vrije tijd willen en een mooie functie bekleden waar hij 40 uur per week werkt. Met deze reden doet hij een stapje terug.

Ron heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op basis van fulltime.
location_onEindhoven createMBO person59 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Pim beschikt over een hbo-diploma en inmiddels 7 jaar ervaring als Customer Service Specialist. Hij heeft gewerkt bij een grote logistieke dienstverlener waarin communicatieve vaardigheden, accuraatheid en stressbestendigheid cruciaal zijn. Hij is was hij verantwoordelijk voor inbound issues en het soepel laten verlopen van de processen. Hij schakelde hierbij veel met verschillende afdelingen, accountmanagers en de directe klant. Bij beschadigde producten was het Pim zijn taak om naar een geschikte oplossing te zoeken en de juiste afdelingen aan te sturen. De klanttevredenheid staat door zijn gehele carrière altijd voorop en Pim draagt dan ook graag interne procesverbeteringen aan. “Als ik zie dat iets efficiënter kan, dan deel ik mijn mening graag”. Bij zijn vorige werkgever regelde Pim naast taken zoals; orderverwerking, troubleshooting en klachtcontact ook de reserveringen voor de transportopdrachten bij de vaste charters en maakte hij prijsafspraken met de subcontractors. Momenteel vervuld Pim de functie van Customer Service Representative bij een productieorganisatie waar hij verantwoordelijk is voor grote accounts. Hij dient als vraagbaken voor collega’s en brengt diverse verbeterprojecten aan. Pim zit aan zijn plafond en kan binnen dit bedrijf niet verder groeien. Nu is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zich verder kan ontwikkelen. Dit zou hij graag doen in een soortgelijke functie of in een meer leidinggevende rol. 

Pim is een rustige man die het prettig vindt om in teamverband te werken. Pim vindt het leuk om dagelijks oplossingsgericht bezig te zijn en ziet het telkens als een uitdaging om zowel de klant als de organisatie tevreden te stellen. Ook denkt hij graag mee over procesverbeteringen en ziet hij altijd mogelijkheden om zaken beter te laten verlopen. Zo heeft hij al geregeld zaken aangedragen die daadwerkelijk doorgevoerd zijn. Hij is goed met systemen en pakt snel taken op. Daarnaast is Pim goed in het stellen van prioriteiten. Zo weet hij voorrang te geven aan bepaalde orders en bewaart hij goed het totale overzicht. Pim is goed in het empathisch communiceren. Als laatste krijgt hij veel energie van drukte en hectiek. Pim kan goed met stress omgaan en stopt pas als het werk af is.

Pim heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van €3.850,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 
 

location_onRegio Den Bosch createHBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven