“Blijf dicht bij jezelf en communiceer goed met je collega’s. Zo zal óók jij elke dag fluitend naar je werk vertrekken.” 
 
Het contact met kandidaten en bedrijven en alle indrukwekkende verhalen die ik daardoor hoor. Daar krijg ik nog eens nieuwe energie van! 
 
Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Consultant Logistiek in Eindhoven help ik u met het vinden van de perfecte match wanneer u op zoek bent naar een nieuwe werknemer. Door mijn oprechte interesse in uw bedrijf luister ik goed naar uw wensen. Ook omschrijf ik mezelf als een optimistisch persoon. Ik bekijk namelijk alles vanuit een positief perspectief en ik ben erg vrolijk. Dit is ook zeker te merken aan mijn werkwijze. Indien u vragen heeft of op zoek bent naar een nieuwe collega, kunt u gerust contact met mij opnemen door te bellen of te mailen! 

 
Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met het vinden van je droombaan! Ik bied een luisterend oor en denk liever in oplossingen dan in problemen. Samen gaan we kijken naar wat er bij je past en ik zorg ervoor dat jij de uitdaging krijgt die je zoekt in jouw carrière. Als je een vacature voorbij ziet komen die je interessant lijkt, mag je mij bellen, whatsappen of e-mailen. Ik plan dan op korte termijn een gesprek met je in, zodat we elkaar beter leren kennen!  


Vacatures

Jouw nieuwe werkgever krijgt het steeds drukker en is op zoek naar versterking op de afdeling planning. Of je nu ervaren of starter bent dat maakt niet uit er zijn tal van doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Naast de dagelijkse werkzaamheden luiden zij iedere vrijdag het weekend in onder het genot van een borrel. Zie jij jezelf al bij je nieuwe collega’s zitten? Kijk dan even naar deze vacature!
access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€3.000 tot €3.600
Teamleden aansturen en samen met je team het werk uitvoeren, dat is waar jij blij van wordt! Je passie ligt in het ontwikkelen van mensen én processen. Voor een internationale logistieke speler zijn wij op zoek naar een Teamleider Crossdock die samen met het team doelen wil behalen.
access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.100 tot €2.600
Jij bent stressbestendig en denkt altijd in oplossingen. Jij hebt passie voor transport en logistiek en wil dit graag toepassen op internationaal niveau. Wil jij werken in een jong, enthousiast en gedreven bedrijf? Lees dan verder!
access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€3.000 tot €4.500
Jij haalt plezier uit het optimaal service verlenen aan de klant. Klantgericht werken doe je van nature. Wil jij deel uitmaken van een hecht team waar jij jouw steentje kunt bijdragen? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.200 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Meryem is na het behalen van haar diploma gelijk de logistiek in gerold. Zo heeft zij diverse administratieve functies bekleed. Ook heeft zij functies als Medewerker Planbalie, Brokerage Clerk, Forwarder bekleed. Meryem is bekend met het opstellen van verschillende documenten als T1, CMR, douanedocumenten en  transportdocumenten. Ook facturen opstellen en afhandelen behoorde tot haar takenpakket. Naast intensief mail en telefonisch contact met klanten heeft ze ook ervaring om chauffeurs te begeleiden. Communicatief is zij sterk en weet goed te schakelen met intern en externe collega’s. In haar huidige functie als Customer Support Consultant is zij verantwoordelijk voor haar klanten en schakelt ze met carriers. Zij maakt prijsafspraken en stelt verschillende documenten op. Ze mist in haar functie het Administratieve stuk en het opstelllen van verschillende documenten. Daarom is Meryem beschikbaar voor een functie als Logistiek Administratief Medewerkers of Customer Service Medewerker waar zij haar kennis kan verbreden.

Meryem is een spontane jongedame. Zij is direct en open in haar communicatie en ziet dit graag terug in een organisatie. Ze is perfectionistisch en gaat erg nauwkeurig te werk. Door de jaren heen is zij erachter gekomen dat zij het leuk vind om zaken uit te pluizen en oplossingen daarvoor te zoeken. Ad hoc schakelen is iets waar ze in haar functies aan gewend is en daarbij weet zij goed rustig te blijven. Meryem is een sociale dame en legt makkelijk contacten met klanten, chauffeurs en collega’s. 

Meryem heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van fulltime.
location_onEindhoven createMBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Henriëtte is een gedreven dame die haar mannetje staat. Zij heeft zich weten te ontwikkelen in verschillende functies de afgelopen 7 jaar. Henriëtte heeft gewerkt in de rol van Chauffeurs Balie Medewerker waar zij verantwoordelijk was voor het contact omtrent lopende transporten. Zij was daar het aanspreekpunt voor de chauffeurs en verzorgde onder andere de CMR, T1 en gasmeting papieren. Na 3 jaar besloot ze de overstap te maken naar Assistent Teamleider in een ander bedrijf. In haar huidige rol is zij in de hectiek dan de dag het aanspreek punt voor chauffeurs, vorkheftruckers en het team. Ook is zij er verantwoordelijk voor dat zij worden aangestuurd. Tijdens het plannen, voert zij orders door in het automatische robotsysteem, waardoor er goederen op het juiste moment op de juiste plek terecht komen. Henriëtte werkt momenteel als Capaciteit Planner. Zij is verantwoordelijk voor het inplannen van monteurs en schakelt adhoc om te verzorgen dat alle klanten geholpen worden. Ook kijkt zij mee met bedrijven en heeft zij wekelijks overleg. Momenteel mist zij de logistiek ontzettend. Daarom is Henriëtte per direct op zoek naar een functie als Logistiek Administratief Medewerker.
Henriëtte is op ons over gekomen als een heel enthousiaste, vrolijke vrouw. Ze is echt een regel nicht en vindt het fijn om de touwtjes in handen te nemen! Laat haar de zaken maar regelen, zij houdt van hard werken. Ze is open, eerlijk en weet waar zij over spreekt. Door haar ervaring weet ze wat de logistiek aan hectiek met zich meebrengt en kan daar dan ook goed mee om gaan. Ze denkt in oplossingen en is graag in contact met chauffeurs en collega’s. Zij is een aanwinst voor een bedrijf door haar positieve houding en uitgebreide kennis. Bij Henriëtte is er altijd ruimte voor een grapje, maar er moet ook hard gewerkt worden. 

Henriëtte heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Henriëtte is 32 uur beschikbaar, meer uren zijn mogelijk in overleg.
location_on's-Hertogenbosch createMBO person60 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Rajan heeft ruim 26 jaar werkervaring, waarvan bijna 15 jaar bij een groot Logistiek Dienstverlener. Hij heeft een stap tussentijds gezet naar het bankwezen, maar zijn hart ligt bij de logistiek. Rajan heeft in de Logistiek verschillende taken mogen uitvoeren als Customer Service Representative. Hier stond hij veel in contact met klanten, collega’s en met andere afdelingen. Ook was hij verantwoordelijk voor de expeditie naar andere landen. Hierbij ging het om Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Hij weet dus veel over de wetten en regels van deze landen. Om dit te ondersteunen heeft Rajan een basis opleiding tot Declarant gevolgd. Daarnaast was Rajan ook verantwoordelijk voor het voorbereiden van inspecties en de implementatie van nieuwe systemen. Momenteel werk Rajan in de rol van Assistent Declarant waar hij zijn collega’s ondersteunt en verschillende in- en exportdocumenten opstelt. Ook het opstellen van inklaringen behoort tot zijn takenpakket. Helaas zal zijn functie komen te vervallen vanwege overnamen van het bedrijf. Daarom is Rajan nu beschikbaar voor een baan waar hij breed inzetbaar is. Dit mag in een rol zijn als Logistiek Administratief Medewerker of Customer Service Medewerker.

Rajan is een bescheiden man die graag de rust bewaard. Zijn vorige werkgever noemde hem dan ook ‘het cement van het team’. Dit omdat hij zo’n stabiele factor is. Verder omschrijft Rajan zichzelf als geduldig, communicatief vaardig en flexibel. Ook heeft hij een sterk analytisch vermogen. Rajan vindt wederzijds respect en gelijkwaardigheid belangrijk. Hij is een echt mensenmens en is bereid om een stapje extra voor anderen te zetten. Rajan is een denker en weet daardoor goed wat hij doet.

Rajan heeft een opzegtermijn van één maand, is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand obv 40 uur. 
location_onUden createMBO person49 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Ruben heeft zijn plek helemaal gevonden in de logistiek en wil zichzelf graag hierin verder ontwikkelen. Zo werkte hij als Customer Service Medewerker waar hij contact had met klanten en verzorgde hij de administratie van verschillende orders. In zijn brede, huidige functie als Freight Forwarder is hij verantwoordelijk voor het coördineren van import en export. Hier controleert hij of de documenten correct zijn, ontvangt en stuurt hij chauffeurs aan en zorgt hij dat de orders die via de e-mail binnen komen, bij de juiste afdeling terecht komt. Daarbij stuurt hij 8 medewerkers aan die in het warehouse werken en zorgt hij voor de communicatie tussen import en export afdelingen. Hij verbetert graag processen en heeft zo bijvoorbeeld rapporten ontworpen die nu dagelijks worden gebruikt. Ruben staat open voor een rol als Customer Service Medewerker.

Ruben komt bij ons over als een vrolijke man. Hij is open, eerlijk en houdt van hard werken. Hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en gaat pas naar huis als alle taken af zijn. Door zijn sterke karakter gaat het leidinggeven hem goed af. Hij hakt knopen door en gaat oplossingsgericht te werk. Hij communiceert makkelijk en staat daarnaast stevig in zijn schoenen. Daarbij is hij collegiaal en werkt hij graag in een team. Ook weet hij goed de rust te bewaren en kan hij erg goed tegen stress, wat met de hectiek van de logistiek erg nuttig kan zijn. Hij is een spontane man die zichzelf graag ontwikkelt. 

Ruben is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.  
 

location_onEindhoven createMBO person46 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven