“Blijf dicht bij jezelf en communiceer goed met je collega’s. Zo zal óók jij elke dag fluitend naar je werk vertrekken.” 
 
Het contact met kandidaten en bedrijven en alle indrukwekkende verhalen die ik daardoor hoor. Daar krijg ik nog eens nieuwe energie van! 
 
Op zoek naar een nieuwe collega?

Als Consultant Logistiek in Eindhoven help ik u met het vinden van de perfecte match wanneer u op zoek bent naar een nieuwe werknemer. Door mijn oprechte interesse in uw bedrijf luister ik goed naar uw wensen. Ook omschrijf ik mezelf als een optimistisch persoon. Ik bekijk namelijk alles vanuit een positief perspectief en ik ben erg vrolijk. Dit is ook zeker te merken aan mijn werkwijze. Indien u vragen heeft of op zoek bent naar een nieuwe collega, kunt u gerust contact met mij opnemen door te bellen of te mailen! 

 
Op zoek naar een nieuwe baan? 

Ik help jou met het vinden van je droombaan! Ik bied een luisterend oor en denk liever in oplossingen dan in problemen. Samen gaan we kijken naar wat er bij je past en ik zorg ervoor dat jij de uitdaging krijgt die je zoekt in jouw carrière. Als je een vacature voorbij ziet komen die je interessant lijkt, mag je mij bellen, whatsappen of e-mailen. Ik plan dan op korte termijn een gesprek met je in, zodat we elkaar beter leren kennen! 

 

 

 


Vacatures

Jij kunt goed om gaan met druk en hebt al veel ervaring met klantproblemen en het oplossen hiervan. Daarbij ben jij graag het aanspreekpunt voor collega’s en pak jij projecten aan voor het verbeteren van projecten. Herken jij jezelf hierin? Lees dan gauw verder!
access_timeParttime location_onVenlo euro_symbol€3.000 tot €4.100
Het samen behalen van doelstellingen en oplossingen bieden voor een team zit in jouw bloed. Jij bent een ervaren Teamleider en bent toe aan de volgende stap in jouw carrière, waar jij met jouw kennis het bedrijf naar een hoger level kunt brengen. Lees snel verder als jij de Teamleider bent, waar dit bedrijf naar op zoek is.
access_timeFulltime location_onBoxtel euro_symbol€3.000 tot €4.500
Jij houdt van de hectiek in de logistiek, hebt ervaring met ad hoc plannen en vindt het leuk om systemen te verbeteren. Je hebt ervaring in de logistiek en bent opzoek naar een uitdagende, brede rol als Transportplanner. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€3.000 tot €3.600
Jij zoekt een rol met veel vrijheid en zelfstandigheid. Ben jij service gericht en heb jij een passie voor sales? Daarbij ben jij administratief sterk. Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onWeert euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Toprak is een dame met zo’n 10 jaar werkervaring binnen de logistiek. Zij is zeer bedreven in het voeren van klant en chauffeurs contact, het genereren en monitoren van exportorders en het ondersteunen van de afdeling inkoop. Gedurende dag is zij verantwoordelijk voor diverse administratieve werkzaamheden waaronder uitvoerdocumentatie, offertes, facturatie order verwerking en vrachtbrieven van alle inkomende goederen. Toprak is stil komen te staan in haar ontwikkeling waar er intern helaas geen doorgroeimogelijkheid voor haar is. Daarom is Toprak momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de rol van Logistiek Administratief Medewerker.
        
Toprak is een gedreven dame met een positieve instelling waardoor ze de mensen in haar omgeving weet te enthousiasmeren. In haar werk is zij doelgericht en gemotiveerd om zichzelf continu te blijven ontwikkelen. Ze wil continue blijven groeien, hoe ze het zelf zegt “dat hoeft niet in de hoogte maar dat mag vooral in de breedte”. Het liefst trekt zij daarom naast haar eigen werkzaamheden tevens andere taken naar zich toe en ze is altijd bereid collega's te ondersteunen waar nodig. Ze is stressbestendig en flexibel, tevens eigenschappen waardoor zij goed past in de logistieke branche. 
 
Toprak is in overleg beschikbaar en heeft een brutosalarisindicatie van € 3.000,- per maand.
location_onVenlo createMBO person43 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Mirela is een hele trouwe werknemer. Zij werkt al 15 jaar voor de zelfde werkgever en heeft bij deze werkgever 2 verschillende functies bekleed. Zo is zij begonnen als Logistiek Administratief Medewerker waar zij verantwoordelijk was voor het controleren en administratief verwerken van zowel CMR-, douane- en exportdocumenten. Na 11 jaar ging ze te werk in de functie als Customer Service Specialist. Zij heeft in haar huidige rol contact met klanten waar zij inspeelt op wensen, orders. Ook is zij verantwoordelijk voor het regelen van transport, regelt ze charters en controleert ze facturen. Ze werkt met het Coupa systeem en verwerkt hier ook dagelijks administratie in. Omdat Mirela al 15 jaar voor de zelfde werkgever werkt, is zij benieuwd wat de huidige arbeidsmarkt haar te bieden heeft. Zij is latend zoekend naar een baan in de functie van Logistiek Administratief Medewerker of Chauffeurs Balie Medewerker.

Mirela is een zachte rustige vrouw die altijd eerlijk is. Zij draagt verantwoordelijkheid voor haar werk en gaat pas naar huis als het werk af is. Zij geeft 100 % inzet en gaat hierbij oplossingsgericht te werk. Daarbij kan zij goed zelfstandig werken maar werkt zij ook graag samen met collega’s. Mirela is open, eerlijk en  ook erg loyaal. 
 
Mirela heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- op basis van 40 uur. Zij is 36 uur beschikbaar.
location_onEindhoven createMBO person58 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Ruben is jongeman die zeer secuur te werk gaat. In de Logistiek is hij al bekend en heeft hij al voor 3 Logistieke werkgevers gewerkt in de rol van Orderpicker. Op dit moment werkt hij voor een detacheringsbureau die ook op logistiek gebied opereert. Hij vervult de rol van Personeelsplanner en doet dit inhouse bij de klant. Zo is hij verantwoordelijk voor het maken van roosters voor chauffeurs, plant hij ze op dagelijkse basis in voor een rit en is hij ook aanspreekpunt voor hen. Hij beantwoord telefoon en mail bij problemen op de weg en helpt de chauffeurs verder. Daarbij speelt hij in op de forecast en zorgt hij dat er een juiste bezetting klaar staat bij het maken van de roosters. Samen met teamleiders overlegt hij of er eventuele functioneringsgesprekken moeten plaatsvinden. Naast deze dagelijkse taken, leert hij ook regelmatig nieuwe collega’s in. Bij zijn huidige werkgever heeft hij het goed naar zijn zin maar zoekt hij meer diepgang in zijn werk. Daarom is Ruben latend zoekend naar een functie als Transportplanner, Personeelsplanner of Customer Service Medewerker.

Ruben is een rustige jongeman die graag hard werkt. Dit doet hij het liefste in teamverband. Een informele sfeer op kantoor vindt hij heel erg belangrijk. Met zijn empathische vermogen voelt hij situaties goed aan. Hij is erg sociaal en bouwt makkelijk bandjes op. Daarbij kan hij ook goed zelfstandig werken en vind hij het prettig als hij ruimte krijgt om taken naar zijn eigen hand te zetten. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en denkt in het belang van het bedrijf.

Ruben heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onEindhoven createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Ruben heeft zijn plek helemaal gevonden in de logistiek en wil zichzelf graag hierin verder ontwikkelen. Zo werkte hij als Customer Service Medewerker waar hij contact had met klanten en verzorgde hij de administratie van verschillende orders. In zijn brede, huidige functie als Freight Forwarder is hij verantwoordelijk voor het coördineren van import en export. Hier controleert hij of de documenten correct zijn, ontvangt en stuurt hij chauffeurs aan en zorgt hij dat de orders die via de e-mail binnen komen, bij de juiste afdeling terecht komt. Daarbij stuurt hij 8 medewerkers aan die in het warehouse werken en zorgt hij voor de communicatie tussen import en export afdelingen. Hij verbetert graag processen en heeft zo bijvoorbeeld rapporten ontworpen die nu dagelijks worden gebruikt. Ruben staat open voor een rol als Customer Service Medewerker.

Ruben komt bij ons over als een vrolijke man. Hij is open, eerlijk en houdt van hard werken. Hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en gaat pas naar huis als alle taken af zijn. Door zijn sterke karakter gaat het leidinggeven hem goed af. Hij hakt knopen door en gaat oplossingsgericht te werk. Hij communiceert makkelijk en staat daarnaast stevig in zijn schoenen. Daarbij is hij collegiaal en werkt hij graag in een team. Ook weet hij goed de rust te bewaren en kan hij erg goed tegen stress, wat met de hectiek van de logistiek erg nuttig kan zijn. Hij is een spontane man die zichzelf graag ontwikkelt. 

Ruben is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.  
 

location_onEindhoven createMBO person46 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven