Vacatures

Jij bent Transportplanner en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Speciaal transport, dat klinkt als een mooie aanvulling op jouw huidige werkervaring. Klinkt vrijheid en eigen ondernemerschap jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.800 tot €3.400
Deze logistieke organisatie is op zoek naar een ervaren Transportplanner. Voel jij je als een vis in het water in een uitdagende functie waarbij jij de dagelijkse opstelling van transportplanningen verzorgt? Solliciteer dan direct!
access_timeFulltime location_onOss euro_symbol€2.200 tot €3.200
Jij gaat altijd voor het beste resultaat, weet zelfs de meest geïrriteerde klanten te kalmeren en  tevreden de telefoon op te laten hangen. Wil jij aan de slag bij een internationale logistieke dienstverlener die met een innovatief, betrokken en gedreven team er elke dag aan werkt om aan de verwachtingen van de klanten te overtreffen? Dan zit je hier helemaal goed!
access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€2.200 tot €2.900
Jij bent klantgericht en gaat daarbij efficiënt te werk. Jij bent goed in netwerken. Voor vragen, opmerkingen en klachten kunnen klanten bij jou terecht. Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en wil processen optimaliseren. Kun jij jezelf hier helemaal in vinden? Reageer dan direct!
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.400 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ruben is jongeman die zeer secuur te werk gaat. In de Logistiek is hij al bekend en heeft hij al voor 3 Logistieke werkgevers gewerkt in de rol van Orderpicker. Op dit moment werkt hij voor een detacheringsbureau die ook op logistiek gebied opereert. Hij vervult de rol van Personeelsplanner en doet dit inhouse bij de klant. Zo is hij verantwoordelijk voor het maken van roosters voor chauffeurs, plant hij ze op dagelijkse basis in voor een rit en is hij ook aanspreekpunt voor hen. Hij beantwoord telefoon en mail bij problemen op de weg en helpt de chauffeurs verder. Daarbij speelt hij in op de forecast en zorgt hij dat er een juiste bezetting klaar staat bij het maken van de roosters. Samen met teamleiders overlegt hij of er eventuele functioneringsgesprekken moeten plaatsvinden. Naast deze dagelijkse taken, leert hij ook regelmatig nieuwe collega’s in. Bij zijn huidige werkgever heeft hij het goed naar zijn zin maar zoekt hij meer diepgang in zijn werk. Daarom is Ruben latend zoekend naar een functie als Transportplanner, Personeelsplanner of Customer Service Medewerker.

Ruben is een rustige jongeman die graag hard werkt. Dit doet hij het liefste in teamverband. Een informele sfeer op kantoor vindt hij heel erg belangrijk. Met zijn empathische vermogen voelt hij situaties goed aan. Hij is erg sociaal en bouwt makkelijk bandjes op. Daarbij kan hij ook goed zelfstandig werken en vind hij het prettig als hij ruimte krijgt om taken naar zijn eigen hand te zetten. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en denkt in het belang van het bedrijf.

Ruben heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onEindhoven createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Thom is een vrolijke man die snel zaken oppakt. Hij werkt nu 8 jaar in de logistiek, waarvan 6 jaar een leidinggevende rol. Hij stuurt in zijn huidige rol als Teamleider Inbound Planning 10 planners aan. Ook maakt hij de order- en personeelsplanning om te zorgen dat de geplande workload verwerkt kan worden. Thom is iemand die altijd op zoek is naar de dingen die beter kunnen binnen de operatie. Hij voert dagelijks sollicitatie-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Hij werkt nu 8 jaar voor de zelfde werkgever en is benieuwd wat er nog meer op zijn pad mag komen. Thom is opzoek naar een nieuwe uitdaging waar hij opnieuw voldoende verantwoordelijkheden op zijn bord kan nemen in de rol van Teamleider.

 

Thom is een harde werker. Hij neemt verantwoordelijkheid en vind het heerlijk om zelfstandig alle processen te regelen rondom de planning. Hij is rustig en kan goed luisteren. Hij is makkelijk aanspreekbaar en staat klaar voor zijn collega's. Door deze talenten kan hij de leidinggevende rol bij zijn huidige werkgever ook goed op zich nemen. Naast alle praktische zaken omtrent zijn verantwoordelijkheden houdt hij zich graag bezig met het verbeteren van de processen. Hij werkt graag in teamverband, maar kan zichzelf ook goed terug trekken. Zo kan hij snel schakelen en zaken zelf regelen.
   

Thom heeft een opzegtermijn van 2 maanden en een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand.
location_onTilburg createHBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Ruben heeft zijn plek helemaal gevonden in de logistiek en wil zichzelf graag hierin verder ontwikkelen. Zo werkte hij als Customer Service Medewerker waar hij contact had met klanten en verzorgde hij de administratie van verschillende orders. In zijn brede, huidige functie als Freight Forwarder is hij verantwoordelijk voor het coördineren van import en export. Hier controleert hij of de documenten correct zijn, ontvangt en stuurt hij chauffeurs aan en zorgt hij dat de orders die via de e-mail binnen komen, bij de juiste afdeling terecht komt. Daarbij stuurt hij 8 medewerkers aan die in het warehouse werken en zorgt hij voor de communicatie tussen import en export afdelingen. Hij verbetert graag processen en heeft zo bijvoorbeeld rapporten ontworpen die nu dagelijks worden gebruikt. Ruben is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging en ziet zichzelf in een rol als Expediteur.

Ruben komt bij ons over als een vrolijke man. Hij is open, eerlijk en houdt van hard werken. Hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en gaat pas naar huis als alle taken af zijn. Door zijn sterke karakter gaat het leidinggeven hem goed af. Hij hakt knopen door en gaat oplossingsgericht te werk. Hij communiceert makkelijk en staat daarnaast stevig in zijn schoenen. Daarbij is hij collegiaal en werkt hij graag in een team. Ook weet hij goed de rust te bewaren en kan hij erg goed tegen stress, wat met de hectiek van de logistiek erg nuttig kan zijn. Hij is een spontane man die zichzelf graag ontwikkelt.

Ruben heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onEindhoven createMBO person46 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Maarten is een man met ruime ervaring op het gebied van capaciteitsplanning / vlootplanning onder andere op de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan in de functie van Transportplanner en Freight/ Fleetplanner. Daarnaast is Maarten 2 jaar werkzaam geweest als transportplanner intermodaal met als werkgebied Groot Brittannië. In zijn huidige baan als Transportplanner is hij verantwoordelijk voor het maken van de planning en controleert hij deze. Hierbij houd hij rekening met de houdbaarheid van de vracht en neemt hij de wet van rij en rusttijden in acht. Gedurende de ritten kunnen chauffeurs hem contacteren bij problemen. Hij speelt hierop in en lost problemen op. Ook bij nieuwe orders, vertragingen en wensen van de klant regelt hij dat alles tot in de puntjes in orde is. Maarten werkt nu 4 jaar bij zijn huidige werkgever en is latend op zoek naar een uitdaging van Transportplanner. 

Maarten is een directe man die altijd voor de volle 100% klaar staat voor zijn werkgever. Hij is een harde werker en blijft ook tot het werk af is. Maarten is sterk in het onderhandelen met mensen. Hij weet chauffeurs goed te motiveren en zij doen dan ook alles voor hem. Maarten heeft hart voor de zaak en staat ook altijd klaar voor zijn werkgever.  

Maarten heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand op basis van 40 uur.
 

location_onNederlands goed in woord en geschrift, Engels en Duits goed in woord en voldoende in geschrift createMBO person55 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven