“Doe iets wat je écht leuk vindt.”

Ik haal energie uit het maken van een fantastische match tussen bedrijf en werknemer!

Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Recruitment Consultant Supply Chain bij Extra Talent heb ik het geluk dat ik zowel de kandidaten als de bedrijven kan helpen. Ik help u met het invullen van openstaande vacatures door het juiste talent voor te stellen. Mijn toegevoegde waarde hierin is dat ik ga voor de persoonlijke touch. Ik houd dan ook graag nauw contact met u op een manier die prettig is voor ons allebei. U kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen als u een nieuwe collega zoekt voor uw team.

Op zoek naar een nieuwe baan?
Ik ga ervoor zorgen dat jij de nieuwe uitdaging krijgt die je nodig hebt! Dit doe ik door het gesprek met je aan te gaan. Ik neem graag mijn tijd om je uiteindelijk zo goed mogelijk te leren kennen en daarnaast wil ik ook je kwaliteiten en wensen in kaart brengen. Ik onderscheid me van de rest doordat ik geordend werk en altijd mijn afspraken nakom. Dus, heb je zin in een nieuwe uitdaging? Bel, mail of whatsapp mij dan zonder een moment te twijfelen. Zie ik je snel?


Vacatures

Say, cheese! Als Supply Chain Planner binnen deze organisatie ben je de hele dag omringd door kaas. Jij bent hier verantwoordelijk voor de optimale voorraad. Hier heb jij voldoende ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.300 tot €3.000
Kom jij weleens in de supermarkt en zie je dat de schappen anders zijn ingericht? Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de (her)inrichting van diverse grote ketens. Als Demand Planner kan jij hierin bijdragen. Terwijl je met de feestdagen gezellig thuis bent met je familie, want je krijgt 5 extra vrije dagen rond deze periode. Benieuwd naar meer? Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.200 tot €3.400
Heb jij een technische achtergrond en wil je deze inzetten in de productie van een uniek product? Lees dan snel deze vacature voor Productieplanner met enorm veel doorgroeimogelijkheden.

access_timeFulltime location_onArnhem euro_symbol€2.500 tot €4.000
Kan jij snel alles uitrekenen en heb je een oog voor detail? Dan trekt deze baan als Operationeel Inkoper jou vast. Heb jij graag de maandag vrij? It’s your lucky day. Lees snel verder om alle informatie te krijgen.

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.300 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ashley heeft in 2019 haar opleiding Food Innovation afgerond. Bij deze opleiding heeft ze zich gespecialiseerd in Marketing & Business. Ashley heeft alles geleerd over het bedenken van nieuwe food concepten. Ze weet nu niet alleen hoe je innovatieve concepten ontwikkelt, maar ook slimme verpakkingen. Door corona was het lastig om aan een passende baan te komen. Ashley is toen gaan werken als Customer Service / Sales binnendienst medewerker. In haar huidige functie is ze verantwoordelijk voor het verwerken van de orders, een stuk voorraadbeheer en zorgen dat de geplande transporten op tijd zijn. Daarnaast krijgt ze regelmatig projecten op marketing gebied om op te pakken. Omdat Ashley toch graag haar kennis vanuit haar opleiding wil inzetten in een baan, is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging in de voedingsindustrie.

Ashley is een echte aanpakker, als er van haar iets gevraagd wordt gaat ze het doen. Dit maakt ook dat je haar kan vertrouwen. Ashley is niet bang om een klant of leverancier op te bellen met de vraag hoe een order, bijvoorbeeld, er voor staat. Ze heeft geleerd duidelijk te zijn in haar communicatie. Daarbij is Ashley enthousiast en heeft ze zin om verder te leren en zichzelf te ontwikkelen. Naast haar passie voor food houdt Ashley ook van reizen en volleybal.

Ashley heeft 1 maand opzegtermijn, hierna is zij fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.500,- per maand op fulltime basis.
location_onMaarssen createHBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Niels is na zijn opleiding Logistics Management begonnen bij zijn huidige werkgever als Fleetplanner. Deze functie heeft hij een jaar uitgevoerd. Hij zocht meer verbreding en kon intern doorgroeien naar Country Planner. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle transporten van en naar Ierland. Hij bepaalt of een rit via Cork of Dublin moet. Daarnaast heeft hij contact met de charters in Ierland en verleent hij in zijn rol de klantenservice. Tijdens zijn afstudeerstage heeft Niels onderzoek gedaan naar het optimaliseren van het voorraadbeheer bij een groothandel. Hier bracht hij de voorraad in kaart in Excel en deelde hij deze in, in categorieën. Vervolgens maakte hij een Excel tool met minimale en maximale voorraadwaardes, waardoor het voor inkopers overzichtelijk wordt wanneer en hoeveel ze moeten inkopen. Bovendien kan met deze werkwijze de huidige voorraad nog steeds met 50% verminderd worden. Niels is nu op zoek naar een uitdaging als Planner binnen de Supply Chain.

Niels is een analytische jongeman die goed is met cijfers. Hij legt snel verbanden, waardoor hij oorzaken gemakkelijk in kaart brengt en oplossingen aandraagt. Bovendien werkt hij doelgericht en kan hij goed prioriteiten stellen. In groepsprojecten is Niels degene die altijd netjes zijn werk in orde heeft en een goed niveau aanlevert. Tot slot kan Niels goed samenwerken en beschikt hij over een flexibele instelling. Samen met zijn collega’s vindt hij altijd een manier om gewenste resultaten te behalen. Dit doet hij door open te staan voor nieuwe ideeën en op een prettige manier te communiceren.

Niels heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar, hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onArnhem createHBO person22 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Rowan is al sinds zijn 15e fulltime werkzaam binnen de logistiek en heeft diverse veelzijdige rollen bekleed. In de periode van 2012 tot 2018 heeft hij naast zijn full time functie(s) ook twee deeltijd opleidingen weten te combineren en heeft hij zowel zijn MBO- als HBO diploma weten te behalen wat hem afgestudeerd Logistics Engineer maakt. In 2013 is hij begonnen als transportplanner. Vervolgens heeft hij rollen gehad als Expediteur binnen de luchtvracht sector en is hij actief geweest binnen Europa als Key Accountmanager waarbij hij verantwoordelijk was voor alle internationale transportbewegingen voor Europese klanten. Momenteel is Rowan werkzaam als Procurement Specialist. Een rol waarbij hij verantwoordelijk is voor het strategische inkoopproces van 40 vestigingen, waar de focus met name ligt op het toevoegen van waarde in de (internationale) keten(s). Vanuit zijn rol fungeert hij als projectmanager en is zijn functie met name gericht op het toevoegen van waarde in de (internationale) supply chain. Door de juiste balans tussen de wens van de (interne) klant en de mogelijkheden van de organisatie te vinden probeert hij iedere dag het maximale uit zijn rol te halen. Om meer culturen mee te krijgen is Rowan op zoek naar een baan die aansluit op zijn ervaringen, waarbij hij internationaal kan reizen.

Rowan is sociaal en communicatief erg vaardig. Vanuit zijn functie(s) is hij altijd erg betrokken geweest bij de organisatie en de teams waar hij in werkte. Vanuit zijn karakter is Rowan empathisch en krijgt hij energie van het werken met mensen. Hij gaat analytisch te werk maar kan dit goed afwisselen met een pragmatische instelling wanneer het werk- of de omstandigheid hier om vraagt. Vanuit zijn werk haalt Rowan ook veel energie, hij geeft daarom graag de volle 100%. Tijdens zijn studie(s) heeft Rowan fulltime gewerkt, dit maakt hem een doorzetter. Hij beschikt over een goede helicopterview en kan makkelijk meerdere ballen omhoog houden. Hij denkt altijd vanuit de keten en de waarde die hij kan toevoegen. Hier helpt zijn goede timemanagement ook bij.

Rowan heeft momenteel een opzegtermijn van 1 maand. Daarna is hij beschikbaar voor 40 uur per week. Rowan heeft een salarisindicatie van € 4.900,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onVeenendaal createHBO person26 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Jeroen heeft al ruime ervaring binnen de Supply Chain en Logistieke branche. Hij is begonnen als Inkoper/Voorraadbeheerder. Buiten deze organisatie is hij doorgegroeid naar een functie als Assistent Supervisor. Een rol die hem heel erg is bevallen. Hij had hier een divers en leuk takenpakket. Toch kon hij een nieuwe uitdaging niet afslaan omdat hij de kans kreeg volwaardig Supervisor te worden. Toen hij hier 2 jaar geleden binnen kwam wou hij de beste locatie van Europa creëren. Momenteel staat de locatie altijd in de top 5 en regelmatig in de top 3. Dit laat zien dat Jeroen echt achter zijn doel aan gaat. Dagelijks houdt Jeroen zich bezig met de zaken die zich in en rondom het warehouse afspelen. Ook houdt hij meetings met (internationale) collega’s over actualiteiten. Omdat Jeroen zichzelf nog meer wil ontwikkelen zoekt hij een nieuwe leidinggevende uitdaging binnen de Supply Chain of Logistiek.

Jeroen is een erg ambitieuze jongeman, dit kan je zien aan de stappen die hij heeft gemaakt in zijn functies. Hij is sterk en laagdrempelig in zijn communicatie. Hij vindt het belangrijk dat mensen hem weten te vinden en dingen kunnen aankaarten. Zelf is Jeroen heel open en respectvol. Jeroen vindt het belangrijk om snel te schakelen en zorgt ervoor dat zijn taken voltooid zijn. Zijn snelle aanpak wordt door zijn collega’s ook bewonderd.

Jeroen heeft een opzegtermijn van een maand en een beschikbaarheid van 40 uur. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 3.600,- per maand op fulltime basis.

location_onNijmegen createHBO person25 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven