Vacatures

Jij gaat graag secuur te werk en jij maakt graag het verschil binnen de organisatie zonder het belang van de klant uit het hoog te verliezen. Jij durft leveranciers aan te spreken als een afspraak niet wordt nageleefd. Een veelzijdige functie dus en gelukkig, zie je dat wel zitten.

access_timeFulltime location_onAmersfoort euro_symbol€2.700 tot €3.400
Verantwoordelijk zijn voor meer dan 120.000 artikelen die zowel online als in 18 vestigingen te koop zijn? Samen met jouw 30 collega’s van inkoop kan jij de belofte, altijd de laagste prijs, waar maken. Zijn roze en oranje daarbij jouw favoriete kleuren? Lees dan snel de vacature en solliciteer!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.400 tot €3.000
Elke dag verantwoordelijk zijn voor het beschikbaar krijgen van de juiste materialen tegen de optimale kosten. Elke dag bezig met het verbeteren van de logistieke inrichting van de Supply Chain en het oplossen van kwaliteitsvraagstukken. Elke dag weer opnieuw met een lach op je gezicht naar je werk. Dat is waar jij naar op zoek bent.

access_timeFulltime location_onWageningen euro_symbol€2.200 tot €2.900
Jij houdt van korte lijnen, snelle beslissingen en veel verantwoordelijkheid. Binnen jouw rol als Demand Planner ook nog iedere dag lol en veel afwisseling in je functie? Dan zit je bij deze organisatie goed.
access_timeFulltime location_onEde euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Lisa heeft de afgelopen 8 jaar bij hetzelfde bedrijf gewerkt. Ze is doorgegroeid van productie medewerker, naar technical support engineer en vervolgens naar inkoop assistent. Hier voert zij alle taken uit van een inkoper. Haar kerntaken zijn het plaatsen van inkooporders, bewaken van de voortgang en het leveren van nazorg. Ook draait ze rapporten en de back log. Op deze manier kan Lisa controleren welke orders er open staan. Tijdens haar dag is Lisa ook bezig met de controle van de binnengekomen orders. Ook krijgt ze te maken met ad-hoc zaken zoals leveringsproblemen. Daarbij maakt ze één keer per maand een forecast om uit te sturen naar de leveranciers. Mocht er een probleem zijn met een leverancier, dan is het haar taak dit op te lossen. Momenteel is Lisa op zoek naar een uitdaging als inkoper.

Vanwege haar veelzijdige takenpakket zou je Lisa kunnen zien als een duizendpoot. Lisa is betrouwbaar, als ze een afspraak maakt komt ze deze na. Ze is ook organisatorisch sterk, ze kan goed een planning maken en deze ook naleven. Lisa is pro actief en probleemoplossend. Nabellen naar collega's of leveranciers vindt ze niet erg, en hiermee kan ze ook makkelijk problemen oplossen.

Lisa is voor maximaal 32 uur per week beschikbaar. Ze heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.500 bruto per maand op fulltime basis.
location_onTiel createMBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
In 2011 is James in de logistiek terecht gekomen. Vanaf hier heeft hij zichzelf verder ontwikkeld, elke keer met meer taken en verantwoordelijkheden. Bij het bedrijf waar James momenteel werkzaam is heeft hij zich vanaf Magazijn Manager mogen ontwikkelen tot Operationeel Manager. Een functie die hem op het lijf geschreven is. Door de verschillende functies die hij heeft mogen bekleden is hij op werk- en privégebied ontzettend gegroeid. Momenteel heeft hij een breed takenpakket wat met name bestaat uit de aansturing van 19 fte en direct aanspreekpunt voor externe partnerprojecten. Bij zijn functie als operationeel manager is hij ook verantwoordelijk als aanspreekpunt voor interne communicatie. Buiten al deze taken houdt hij sollicitatiegesprekken en voert hij beoordelings- en functioneringsgesprekken. James wil zich nog verder ontwikkelen en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Coördinator.

James is een flexibele, en coachende man. Hij is enthousiast en vrolijk. Binnen zijn werk vindt hij het enorm belangrijk dat zijn team plezier heeft en gemotiveerd is. Hij heeft een goed inlevingsvermogen en vindt het belangrijk om constant het gesprek aan te gaan. Daarnaast heeft James humor en kan hij goed rustig blijven in lastige situaties. Het is altijd mogelijk in lastige situaties er kalm naar te kijken, een plan te maken en deze succesvol uit te voeren.

James is beschikbaar voor 40 uur per week, waarin hij flexibiliteit wenst. Hij wil op vrijdagmiddag vrij zijn, doordeweeks in de avond of in het weekend werkt hij extra. James heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salaris indicatie van € 3.500,- bruto op basis van 40 uur.

location_onUtrecht createHBO person36 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Walter is de afgelopen 28 jaar werkzaam geweest als Supply Chain Planner. Hier had hij een veelzijdig takenpakket. Doordat hij hier zo lang werkte, kende hij het bedrijf en de collega’s goed. In zijn functie werd hij ook gezien als probleemoplosser. Als iets niet opgelost kon worden kwamen mensen naar Walter. Walter was verantwoordelijk voor het beoordelen van de haalbaarheid van de orders, het bewaken en controleren van de voortgang van de planning en de levertijden en indien nodig bijsturen. Walter initieert ook oplossingen bij het ontstaan van problemen die invloed kunnen hebben op de continuïteit van de planning. Doordat bij zijn vorige werkgever de productie werd uitbesteed, is Walter op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain / Productieplanner.

Walter is jong van geest, sociaal en sportief. Hij voetbalt nog regelmatig, geeft trainingen en houdt van fietsen en wandelen. Daarbij is Walter behulpzaam, hij springt altijd bij als dat nodig is. Ook is Walter nieuwsgierig, hij blijft graag op de hoogte van de actualiteiten. Contact met Walter is heel makkelijk, hij is heel open en benaderbaar.

Walter is per direct beschikbaar voor 32 uur. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onUtrecht createMBO person64 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Niels is na zijn opleiding Logistics Management begonnen bij zijn huidige werkgever als Fleetplanner. Deze functie heeft hij een jaar uitgevoerd. Hij zocht meer verbreding en kon intern doorgroeien naar Country Planner. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle transporten van en naar Ierland. Hij bepaalt of een rit via Cork of Dublin moet. Daarnaast heeft hij contact met de charters in Ierland en verleent hij in zijn rol de klantenservice. Tijdens zijn afstudeerstage heeft Niels onderzoek gedaan naar het optimaliseren van het voorraadbeheer bij een groothandel. Hier bracht hij de voorraad in kaart in Excel en deelde hij deze in, in categorieën. Vervolgens maakte hij een Excel tool met minimale en maximale voorraadwaardes, waardoor het voor inkopers overzichtelijk wordt wanneer en hoeveel ze moeten inkopen. Bovendien kan met deze werkwijze de huidige voorraad nog steeds met 50% verminderd worden. Niels is nu op zoek naar een uitdaging als Planner binnen de Supply Chain.

Niels is een analytische jongeman die goed is met cijfers. Hij legt snel verbanden, waardoor hij oorzaken gemakkelijk in kaart brengt en oplossingen aandraagt. Bovendien werkt hij doelgericht en kan hij goed prioriteiten stellen. In groepsprojecten is Niels degene die altijd netjes zijn werk in orde heeft en een goed niveau aanlevert. Tot slot kan Niels goed samenwerken en beschikt hij over een flexibele instelling. Samen met zijn collega’s vindt hij altijd een manier om gewenste resultaten te behalen. Dit doet hij door open te staan voor nieuwe ideeën en op een prettige manier te communiceren.

Niels heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar, hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onArnhem createHBO person22 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven