“Doe iets wat je écht leuk vindt.”

Ik haal energie uit het maken van een fantastische match tussen bedrijf en werknemer!

Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Recruitment Consultant Supply Chain bij Extra Talent heb ik het geluk dat ik zowel de kandidaten als de bedrijven kan helpen. Ik help u met het invullen van openstaande vacatures door het juiste talent voor te stellen. Mijn toegevoegde waarde hierin is dat ik ga voor de persoonlijke touch. Ik houd dan ook graag nauw contact met u op een manier die prettig is voor ons allebei. U kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen als u een nieuwe collega zoekt voor uw team.

Op zoek naar een nieuwe baan?
Ik ga ervoor zorgen dat jij de nieuwe uitdaging krijgt die je nodig hebt! Dit doe ik door het gesprek met je aan te gaan. Ik neem graag mijn tijd om je uiteindelijk zo goed mogelijk te leren kennen en daarnaast wil ik ook je kwaliteiten en wensen in kaart brengen. Ik onderscheid me van de rest doordat ik geordend werk en altijd mijn afspraken nakom. Dus, heb je zin in een nieuwe uitdaging? Bel, mail of whatsapp mij dan zonder een moment te twijfelen. Zie ik je snel?


Vacatures

Een verantwoordelijke functie waarbij jij je kwaliteiten als Inkoper op een strategisch niveau kan inzetten. Dit kan jij hier doen bij een organisatie met de beste gespecialiseerde voertuigen. Benieuwd naar meer? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onNieuwegein euro_symbol€2.500 tot €3.900
Werken bij een marktleider in de zuivelindustrie? Dat kan! Als Teamleider Productie ontvang jij een uitdagende functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€3.400 tot €3.800
Zie jij weleens onderweg in de auto parken met zonnepanelen? Grote kans dat deze organisatie hiervoor verantwoordelijk is. In totaal hebben ze bijna 300.000 ton CO2 bespaard. Werken bij zo’n toffe organisatie? Dat kan! Als Technisch Coördinator ben jij deels verantwoordelijk voor het uitbreiden van dit indrukwekkende portfolio. 

access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€3.000 tot €4.500
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Planner en ben jij graag verantwoordelijk voor het gehele plaatje? Lees dan snel deze vacature bij een fantastische organisatie die staat voor kwaliteit en groei.

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Wietze heeft ruime ervaring binnen diverse rollen in de Supply Chain. In 2011 is hij begonnen als Junior Inkoper, intern is hij doorgegroeid naar Inkoper. Hij kon een mooie overstap maken naar een ander bedrijf als Projectinkoper. Ook hier heeft hij weer een mooie promotie mogen maken naar Teamleider Technische Inkoop. In zijn huidige rol heeft hij een divers, verantwoordelijk takenpakket. Hij stuurt 5 inkopers aan, houdt zich bezig met de contracten en relaties met leveranciers en hij neemt deel aan multidisciplinaire projecten. Daarnaast komt het vanwege de drukte voor dat Wietze ook (projectmatig) producten inkoopt. Wietze zoekt nu een nieuwe leidinggevende uitdaging binnen een inkoop/verkoop afdeling. 

Eigenschappen die Wietze typeren zijn direct, open, collegiaal en probleemoplossend. Wietze is makkelijk in de omgang, hij kan goed omschrijven waar hij zich mee bezig houdt en waar zijn interesses liggen. Op piekmomenten is Wietze degene die zijn verantwoordelijkheid neemt door bijvoorbeeld extra werk op te pakken. Over de problemen die piekmomenten met zich meenemen, ontfermt Wietze zich om tot een oplossing te komen. Hierin komt ook zijn sterke analytische vermogen terug. Wietze is continu bezig met verbetering, zowel in de bedrijfsprocessen als hoe hij dingen aanpakt.

Wietze heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Na deze 2 maanden is hij beschikbaar voor 40 uur. Hij heeft een salarisindicatie van € 6.000,- bruto per maand.
location_onArnhem createHBO person37 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Bram heeft naast zijn studie altijd gewerkt. Hij heeft meerdere takken van sport bekleed waarin hij veel ervaring binnen de Supply Chain en Logistiek heeft opgedaan. Zo is hij werkzaam geweest als Planner, Logistiek Administratief Medewerker en Customer Service Manager. In 2011 is hij terecht gekomen bij een supermarktketen waar hij verantwoordelijk was voor het samenbrengen van de besturing van de distributiecentra in een kantoor. Hij heeft kennis samengebracht en door best practice uitgevonden welke verbeteringen er doorgevoerd konden worden. Hij heeft daarna een stap gemaakt naar een interim opdracht. In 2014 is hij werkzaam geweest als Logistics Coördinator. Hierin was hij het eerste contact voor de Logistieke Partners. Hierin was hij ook aanspreekpunt voor EMEA voor het USA gebaseerde Supply Chain Team. Daarnaast is Bram 7 jaar werkzaam geweest in de automotive als Planner. Hierbij pakte hij veel verantwoordelijkheden op en zagen de klanten hem als Supply Chain Manager. Momenteel is Bram werkzaam als Service Coördinator. Hij mist hierin de link met de Supply Chain / Logistiek en is dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen deze branches.

Bram is eerlijk en van mening dat iedereen gelijk is. Hij wil graag werken en is dan ook erg gedreven. Bram is creatief ingesteld en gaat graag voor first time right. Dit is ook terug te zien in de uitdagende werkzaamheden die Bram heeft opgepakt. Bram is iemand die in de drukte en hectiek rustig blijft. Ook is hij erg organisatorisch ingesteld. Dit zorgt er ook voor dat hij diverse werkzaamheden kan oppakken.

Bram heeft een maand opzegtermijn. Hierna is hij beschikbaar voor 40 uur per week. Zijn salarisindicatie is € 4.500,- bruto per maand op fulltime basis. 
location_onUtrecht createHBO person49 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Niels is na zijn opleiding Logistics Management begonnen bij zijn huidige werkgever als Fleetplanner. Deze functie heeft hij een jaar uitgevoerd. Hij zocht meer verbreding en kon intern doorgroeien naar Country Planner. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle transporten van en naar Ierland. Hij bepaalt of een rit via Cork of Dublin moet. Daarnaast heeft hij contact met de charters in Ierland en verleent hij in zijn rol de klantenservice. Tijdens zijn afstudeerstage heeft Niels onderzoek gedaan naar het optimaliseren van het voorraadbeheer bij een groothandel. Hier bracht hij de voorraad in kaart in Excel en deelde hij deze in, in categorieën. Vervolgens maakte hij een Excel tool met minimale en maximale voorraadwaardes, waardoor het voor inkopers overzichtelijk wordt wanneer en hoeveel ze moeten inkopen. Bovendien kan met deze werkwijze de huidige voorraad nog steeds met 50% verminderd worden. Niels is nu op zoek naar een uitdaging als Planner binnen de Supply Chain.

Niels is een analytische jongeman die goed is met cijfers. Hij legt snel verbanden, waardoor hij oorzaken gemakkelijk in kaart brengt en oplossingen aandraagt. Bovendien werkt hij doelgericht en kan hij goed prioriteiten stellen. In groepsprojecten is Niels degene die altijd netjes zijn werk in orde heeft en een goed niveau aanlevert. Tot slot kan Niels goed samenwerken en beschikt hij over een flexibele instelling. Samen met zijn collega’s vindt hij altijd een manier om gewenste resultaten te behalen. Dit doet hij door open te staan voor nieuwe ideeën en op een prettige manier te communiceren.

Niels heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar, hij heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onArnhem createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Jeroen heeft al ruime ervaring binnen de Supply Chain en Logistieke branche. Hij is begonnen als Inkoper/Voorraadbeheerder. Buiten deze organisatie is hij doorgegroeid naar een functie als Assistent Supervisor. Een rol die hem heel erg is bevallen. Hij had hier een divers en leuk takenpakket. Toch kon hij een nieuwe uitdaging niet afslaan omdat hij de kans kreeg volwaardig Supervisor te worden. Toen hij hier 2 jaar geleden binnen kwam wou hij de beste locatie van Europa creëren. Momenteel staat de locatie altijd in de top 5 en regelmatig in de top 3. Dit laat zien dat Jeroen echt achter zijn doel aan gaat. Dagelijks houdt Jeroen zich bezig met de zaken die zich in en rondom het warehouse afspelen. Ook houdt hij meetings met (internationale) collega’s over actualiteiten. Omdat Jeroen zichzelf nog meer wil ontwikkelen zoekt hij een nieuwe leidinggevende uitdaging binnen de Supply Chain of Logistiek.

Jeroen is een erg ambitieuze jongeman, dit kan je zien aan de stappen die hij heeft gemaakt in zijn functies. Hij is sterk en laagdrempelig in zijn communicatie. Hij vindt het belangrijk dat mensen hem weten te vinden en dingen kunnen aankaarten. Zelf is Jeroen heel open en respectvol. Jeroen vindt het belangrijk om snel te schakelen en zorgt ervoor dat zijn taken voltooid zijn. Zijn snelle aanpak wordt door zijn collega’s ook bewonderd.

Jeroen heeft een opzegtermijn van een maand en een beschikbaarheid van 40 uur. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 3.600,- per maand op fulltime basis.

location_onNijmegen createHBO person25 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven