Raquel Sallons

workConsultant Juridisch
location_cityAmsterdam

phone06-57433228
 linkedin.com/in/raquelsallons/

Raquel Sallons

Vacatures

Internationale en nationale dossiers beheren, het voorbereiden van juridische documenten… Bij dit advocaten- en notariskantoor in Amsterdam kan jij je goed ontwikkelen op juridisch gebied. Als Legal Secretaresse Procespraktijk ben jij onmisbaar binnen de organisatie. Ben jij benieuwd naar wat je allemaal kan verwachten bij deze functie? Dan raad ik je aan om verder te lezen! 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.700
Je hebt al een aantal jaar ervaring binnen het Ondernemingsrecht en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Paralegal. Werk jij het liefste binnen een jonge, bruisende en ambitieuze omgeving waar jij veel vrijheid krijgt? Dan is dit notariskantoor zeker iets voor jou!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €3.800
Je hebt al enige jaren ervaring als Kandidaat-notaris opgedaan en de sectie Onroerend Goed spreekt jou enorm aan. Wil jij werken bij een informeel en persoonlijk notariskantoor met ervaren collega’s waar jij altijd bij terecht kan? Dan wil je vast verder lezen. 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €4.900
Jij hebt affiniteit met de financiële dienstverlening en bent op zoek naar een zelfstandige en operationele functie. Als Administratief Medewerker Vermogensbeheer / Mid-officer bekleed jij een ondersteunende rol met een grote diversiteit aan taken. Klinkt dit als iets waar jij energie van krijgt? Lees dan verder. 
access_timeFulltime location_onAmstelveen euro_symbol€2.900 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Aslan heeft elf jaar ervaring opgedaan als administratief medewerker en is nu anderhalf jaar werkzaam als uitkeringsdeskundige. Hier is hij verantwoordelijk voor het toekennen en het beëindigen van WW uitkeringen en het contact onderhouden met cliënten. Ook heeft Aslan een jaar stage gelopen bij een advocatenkantoor waar hij zich bezig hield met het aanmaken en beheren van dossiers ten behoeve van het vreemdelingenrecht, contact onderhouden met cliënten en derden zoals overheidsinstanties, de Raad voor Rechtsbijstand en de IND. Aslan heeft de studie Juridisch Medewerker afgerond, en zit nu in zijn tweede jaar van de opleiding Rechtsgeleerdheid. Hij is erachter gekomen dat zijn passie bij het notariaat ligt en wilt na het afronden van zijn huidige opleiding, de studie Notarieel Recht volgen. Aslan wilt aan de slag als Notarieel Medewerker/Secretariaatsmedewerker binnen de secties Ondernemingsrecht en het Onroerend Goed bij een notariskantoor in Amsterdam.

Aslan is een behulpzame en accurate jongeman met sterke communicatieve vaardigheden. Van samenwerken en contact hebben met collega’s krijgt hij veel energie. Bij zijn huidige werk heeft altijd leuke gesprekken en laat hij een klant nooit ontevreden ophangen. Ook is hij altijd bereid in te springen voor een collega en deze te helpen waar nodig is. Daarnaast vindt hij het als perfectionist belangrijk dat hij zijn werk altijd accuraat uitvoert. In zijn vrije tijd is Aslan te vinden in de sportschool, op het terras met vrienden, in de bios of in het vliegtuig. Reizen is één van zijn passies. Hij zou dan ook heel graag ooit een reis door Zuid-Amerika willen maken.

Aslan is per 1 november 24 uur per week beschikbaar en zijn salarisindicatie bedraagt € 2.850,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onAmsterdam createHBO person29 jaar
Davey is een gedreven student met een passie voor het juridische werkveld. Momenteel is hij werkzaam als floormanager bij een horecagelegenheid in Alkmaar en als Secretaris bij de kunst/museum stichting die is opgericht door zijn opa. Hier ondersteunt hij zijn oma bij het aansturen van het beleid, treed hij op als vertegenwoordiger bij de inkoop en verkoop van kunst en voert hij besprekingen met de gemeente. Na een jaar de opleiding Notarieel Recht gevolgd te hebben, is Davey erachter gekomen dat een notariële functie goed bij hem zou passen. Hij bekleed dan ook het liefste de functie van Notarieel Medewerker binnen de secties Onroerend Goed of Ondernemingsrecht bij een advocaten- en notariskantoor in Amsterdam. 

Davey is intelligent, gedreven en erg prestatiegericht. Wanneer hij een doel voor ogen heeft gaat hij daar 100 procent voor. Eerlijkheid en transparantie zijn erg belangrijk voor hem. Dit zorgt ervoor dat hij erg direct is in zijn communicatie en dit wordt dan ook erg gewaardeerd in zijn omgeving. Deze eigenschap komt ook tijdens de onderhandelingen als bestuurslid naar boven. Door zijn juridische achtergrond fungeert hij daarnaast als eerste aanspreekpunt voor alle rechtszaken binnen de stichting. In zijn vrije tijd leest Davey veel boeken over politiek, psychologie en monetaire stelsels. Leren en doorgroeien zijn dan ook de rode draad in Davey’s leven en een grote drijfveer voor hem. Tot slot kun je Davey vaak in de sportschool vinden waar hij twee keer per week aan boksen doet.

Davey is per direct beschikbaar voor 24 uur per week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAlkmaar createHBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Amanda heeft op jonge leeftijd veel passie ontwikkeld voor het juridische werkveld. Zij heeft de opleidingen Juridisch Medewerker en Sociaal Juridische Dienstverlening succesvol afgerond en ging na haar eerste opleiding aan de slag als Stagiaire Assistent Schuldhulpverlener. Hier heeft zij twee jaar ervaring opgedaan en ondersteunde zij de cliënten op zowel juridisch als financieel vlak. Als student Assistant Legal begon zij een nieuwe uitdaging en ondersteunde zij bedrijfsjuristen door middel van compliance gerelateerde taken. Hierna begon Amanda als Medewerker Risk and Compliance bij een groot internationaal bedrijf, waar zij verantwoordelijk is voor het screenen van nieuwe accounts en het controleren van transacties. Zij is op zoek naar een baan binnen de advocatuur of het notariaat als Juridisch- of Notarieel Medewerker waar zij de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen. Het uitwisselen van kennis en ervaring met collega’s is voor Amanda erg belangrijk, waardoor zij het liefste werkt bij een midden tot groot bedrijf met veel diversiteit op de werkvloer.

Amanda is een hardwerkende, ambitieuze dame die vooral veel diepgang zoekt in haar werk. Aan Amanda discipline valt niet te twijfelen. Amanda start dit jaar met een Schakeltraject en wilt volgend jaar beginnen aan een master op de universiteit. Zij voelt zich als een vis in het water wanneer zij in het diepe wordt gegooid en de kans krijgt om zich te bewijzen. Ze is proactief, sociaal en haalt energie uit het onderzoeken van nieuwe dingen en mensen te helpen. In haar vrije tijd spendeert ze graag tijd in de sportschool en vindt zij het heerlijk om te reizen naar verre landen.

Amanda heeft een maand opzegtermijn en is 40 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAlmere createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Ariëtte is een zeer ervaren en gedreven ondersteuner met zes jaar ervaring binnen het notariaat en heeft daarnaast zeventien jaar bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie gewerkt. Zij ondersteunt de (kandidaat-)notarissen en notarisklerken bij een middelgroot kantoor en is werkzaam binnen de sectie ondernemingsrecht. Ariëtte houdt zich voornamelijk bezig met het zelfstandig aanmaken van dossiers, het passeerklaar maken van akten, contact onderhouden met cliënten en derden, het aansturen van collega’s en receptiewerk. Momenteel pakt zij veel randzaken op en zij wil liever wat meer diepgang vinden in het zelfstandig opstellen van akten. Ariëtte zoekt een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker binnen de sectie Ondernemingsrecht bij een kantoor waar zij de mogelijkheid krijgt om haar kennis toe te passen en te groeien op professioneel gebied.

Ariëtte is enorm leergierig. Dit blijkt onder andere uit haar gevolgde opleidingen en cursussen, maar ook uit haar brede kennis over de juridische sector. Ook zou zij op den duur een klerkenopleiding willen volgen, mits dit mogelijk is. Accuraat, gestructureerd en loyaal zijn kenmerken die haar typeren. Zij houdt ervan om zelfstandig aan het werk te gaan, maar kan ook goed in teamverband werken. Op de werkvloer prefereert zij een informele sfeer, waar de collega’s betrokken zijn met elkaar en waar humor niet ontbreekt. Zij heeft daarnaast ook een grote interesse voor geschiedenis, musea en archeologie. Ook is zij niet vies van een potje bridge met haar vrienden.

Deze veelzijdige dame heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt €3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Utrecht createWO person54 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven