Raquel Sallons

workConsultant Juridisch
location_cityAmsterdam

phone06-57433228
 linkedin.com/in/raquelsallons/

Raquel Sallons

Vacatures

Jij geniet er van om onder de mensen te zijn en fungeert graag als het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje van dit leuke notariskantoor. Ben jij die enthousiaste, vriendelijke en zorgvuldige alleskunner waar de notaris van dit kantoor naar op zoek is? Dan heb ik de vacature voor jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.200
Een dynamische functie binnen een groot en energiek kantoor op de Zuidas: dit is waar jij naar op zoek bent. Jij wilt graag jouw vergaarde vastgoedkennis toepassen bij een grote speler binnen het notariaat. Zie jij jezelf internationale dossiers behandelen binnen de sectie Onroerend Goed? Lees hieronder meer.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.800
Altijd al bij een groot internationaal advocaten- en notariskantoor willen werken? Als Notarieel Personal Assistant Vastgoed ben jij collegiaal en flexibel. En, met jouw uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal pas jij perfect binnen deze internationale omgeving. Als notarieel secretaresse, of zoals jij jezelf liever noemt, Notarieel Personal Assistant Vastgoed ben jij de onmisbare schakel die dit kantoor nodig heeft!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.200
Een uitdagende functie met diverse werkzaamheden, een mooi kantoor en fijne collega’s. Jouw nieuwe uitdaging voldoet aan al deze eisen. Als Notarieel Medewerker Algemene Praktijk hoef jij niet te kiezen tussen de secties Ondernemingsrecht, Onroerend Goed en Personen- en het Familierecht. Jij zult deze namelijk allemaal behandelen. Klinkt dit nu al als dé functie waar jij naar op zoek bent? Lees dan gauw verder.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Tanya heeft ruim zes jaar ervaring binnen de advocatuur als Juridisch Secretaresse en heeft een jaar ervaring als Notarieel Secretaresse binnen de sectie Onroerend Goed. Met meer dan vijftien jaar ervaring als secretaresse/management assistente en een afgeronde opleiding Directiesecretaresse Juridisch, kan Tanya zich een echte professional binnen haar vakgebied noemen. Van het aanmaken van dossiers, akten passeer klaar maken, het ontvangen van cliënten tot de ondersteunende receptiewerkzaamheden: Tanya doet het allemaal en krijgt hier ontzettend veel energie van. Zij is er achter gekomen dat zij het beste tot haar recht komt binnen de juridische wereld. Deze ervaren Secretaresse is op zoek naar een nieuw avontuur binnen de advocatuur óf het notariaat bij een klein tot middelgroot kantoor.

Tanya is een rustige, betrokken en empathische collega. Zij denkt graag mee met het team en ondersteunt waar nodig is. Van samenwerken met collega’s en contact onderhouden met cliënten wordt zij dan ook het gelukkigst. In haar vrije tijd houdt deze dame ook van gezelligheid en sociaal zijn. Wanneer zij niet aan het wandelen of hardlopen is, is zij met haar vriendinnen op het terras te vinden, of met haar kat Kira op de bank.

Tanya heeft een opzegtermijn van één maand en is 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.200 bruto per maand op fulltime basis.
location_onEngels en Nederlands goed in woord en geschrift createMBO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Simon heeft zes jaar bij een notariskantoor in Suriname gewerkt. Hier heeft hij zich onder andere kunnen specialiseren binnen de secties Onroerend Goed, Ondernemingsrecht en Personen- en Familierecht. Zijn taken bestonden uit het zelfstandig aanmaken van dossiers, het passeer klaarmaken van akten, stukken opstellen en controleren en receptiewerkzaamheden. Sinds zijn verhuizing naar Nederland in 2021, is Simon werkzaam geweest als klantenservice medewerker bij de Nederlandse Spoorwegen en bij een kabelexploitant. Toch kriebelt het bij Simon om weer terug te gaan naar waar zijn hart daadwerkelijk ligt: bij het notariaat. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker binnen een organisatie waar hij veel kan leren en waar de focus op ontwikkeling ligt.

Simon is een hardwerkende, empathische en intelligente man. Hij is opgegroeid in een “vastgoed familie” in Suriname, en dit rechtsgebied is hem met de paplepel ingegeven. Simon heeft altijd een voorliefde gehad voor het juridische werkveld en hij is altijd zeer loyaal geweest aan zijn werkgevers en mensen die dierbaar voor hem zijn. Simon zet zich altijd voor de volle 200% in voor zijn passies en ambities. In Suriname heeft Simon een vrijheidsstrijd gevoerd voor democratie en heeft hij zich ingezet tegen corruptie van het toenmalige regime. In zijn vrije tijd is Simon cabaretier en voert hij satirische shows op met een politieke ondertoon.

Simon is in overleg direct beschikbaar voor 36 tot 40 uur in de week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person50 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Dilara is een tweedejaarsstudent Rechtsgeleerdheid en volgt de minor ‘Gezin, recht en forensische gedragswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Haar huidige werkzaamheden als Compliance Agent bestaan uit het beantwoorden van consumentenvragen en het fungeren als intern aanspreekpunt. Vanwege de internationale aard van dit kantoor is haar beheersing van de Engelse taal dan ook uitstekend in woord en geschrift. Dilara wil zich gedurende haar studie zoveel mogelijk ontwikkelen op professioneel vlak en zoekt een juridische uitdaging met veel verantwoordelijkheid. Zij aspireert een baan als Juridisch Secretaresse en is mede door haar minor vooral geïnteresseerd in het rechtsgebied Personen- en Familierecht. Echter staat zij zeker ook open voor andere rechtsgebieden.  
 
Dilara is een sociale, communicatieve en behulpzame dame die veel waarde hecht aan het ondersteunen van haar collega’s. Dilara weet van aanpakken en dat blijft niet onopgemerkt. Zij is onlangs door haar studievereniging gevraagd om bestuurslid te worden, maar vanwege haar juridische ambities heeft zij dit aanbod toch afgeslagen. Hiermee onderscheid zij zichzelf door haar vermogen om snel te schakelen en haar vermogen de juiste prioriteiten voor zichzelf te stellen. In haar vrije tijd haalt zij voldoening uit tijd spenderen met vrienden en familie, uitstapjes maken en van tijd tot tijd basketballen en pianospelen.  
 
Dilara heeft een opzegtermijn van een maand en is 24 uur per week inzetbaar. Zij is vanwege haar studie twee volledige dagen beschikbaar, maar is door haar flexibele karakter ook halve dagen inzetbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto op fulltime basis.  

 

location_onLelystad createHBO person19 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Amanda heeft op jonge leeftijd veel passie ontwikkeld voor het juridische werkveld. Zij heeft de opleidingen Juridisch Medewerker en Sociaal Juridische Dienstverlening succesvol afgerond en ging na haar eerste opleiding aan de slag als Stagiaire Assistent Schuldhulpverlener. Hier heeft zij twee jaar ervaring opgedaan en ondersteunde zij de cliënten op zowel juridisch als financieel vlak. Als student Assistant Legal begon zij een nieuwe uitdaging en ondersteunde zij bedrijfsjuristen door middel van compliance gerelateerde taken. Hierna begon Amanda als Medewerker Risk and Compliance bij een groot internationaal bedrijf, waar zij verantwoordelijk is voor het screenen van nieuwe accounts en het controleren van transacties. Zij is op zoek naar een baan binnen de advocatuur of het notariaat als Juridisch- of Notarieel Medewerker waar zij de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen. Het uitwisselen van kennis en ervaring met collega’s is voor Amanda erg belangrijk, waardoor zij het liefste werkt bij een midden tot groot bedrijf met veel diversiteit op de werkvloer.

Amanda is een hardwerkende, ambitieuze dame die vooral veel diepgang zoekt in haar werk. Aan Amanda discipline valt niet te twijfelen. Amanda start dit jaar met een Schakeltraject en wilt volgend jaar beginnen aan een master op de universiteit. Zij voelt zich als een vis in het water wanneer zij in het diepe wordt gegooid en de kans krijgt om zich te bewijzen. Ze is proactief, sociaal en haalt energie uit het onderzoeken van nieuwe dingen en mensen te helpen. In haar vrije tijd spendeert ze graag tijd in de sportschool en vindt zij het heerlijk om te reizen naar verre landen.

Amanda heeft een maand opzegtermijn en is 40 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAlmere createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven