Merlina Moreno

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 - 8207 63 72

Placeholder

Vacatures

Zit jij niet graag stil? Jouw nieuwe werkgever is op zoek naar een Export Medewerker die verantwoordelijk is voor de aflevering van producten naar binnen- en buitenland. Jij bent oplossingsgericht, weet snel te schakelen en deze eigenschappen pas jij graag toe binnen een organisatie die jou de mogelijkheden geeft om door te groeien. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder! 

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.900
Het is jou op het lijf geschreven om voor een moderne en internationale organisatie te werken, maar wel in een informeel en hecht team. Dan zal jij de functie Logistiek Administratief Medewerker bij deze logistiek dienstverlener zeker interessant vinden. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de logistieke administratie van de vracht. Wil je meer informatie over jouw toekomstige baan en werkgever? Lees dan gauw verder. 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.250
Heb jij een passie voor logistiek en woonconcepten? Mooi! Als Logistiek Coördinator krijg je de kans om te werken voor een internationale organisatie die woonconcepten ontwikkelt en fabriceert. Een mooie kans om veel te leren als Logistieke Coördinator. Lees snel verder! 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.200
Jij denkt niet in problemen, maar liever in oplossingen. Dé perfecte mindset voor deze functie als Medior Transportplanner! Maak de meest efficiënte planningen en groei door binnen dit familiebedrijf. Lees je mee met deze vacature? 
access_timeFulltime location_onAmstelveen euro_symbol€3.000 tot €4.200
Meer vacatures weergeven