Sem Vorontsov

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 51 13 86 00
 linkedin.com/in/sem-vorontsov/

Sem Vorontsov

''Het werkgeluk komt als je iets met passie doet. Soms moet je een paar keer vallen om op het juiste pad te komen. Het is goed om verschillende vlakken uit te proberen, zodat je kan uitsluiten waar je niet gelukkig van wordt.'' 

Ik vind het geweldig als je achter iemand zijn verhaal komt. Hoe ze bepaalde keuzes maken in hun carrière tot aan de werkzaamheden die ze moeten verrichten. Als je erachter komt waar iedereens passie ligt, kun je ze pas echt helpen. Daar word ik enthousiast van!

Op zoek naar een nieuwe collega?    

Op het moment dat een kandidaat bij u op gesprek komt, is voor mij al het moment dat u een band moet voelen. Naast de nodige papieren moet de persoonlijkheid natuurlijk ook bij het bedrijf passen. Daar zorg ik voor! Want een goede match tussen bedrijf en personeel betekent ook een goede efficiëntie. Vertrouwen uitstralen, maar ook ontvangen vind ik erg belangrijk. Naar mijn idee gaat dit gepaard met eerlijkheid en dat is de formule voor een goede en langdurige samenwerking. Mocht u het idee hebben dat ik wat voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan contact met mij op via de mail of telefonisch. Mijn contactgegevens vindt u op deze pagina.  

Op zoek naar een nieuwe baan?   

Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak help ik jou met een volgende stap in jouw carrière. Je nieuwe stap moet niet alleen een stap vooruit zijn, maar het moet ook persoonlijk bij je passen. Ik stel je graag op je gemak, zodat je jezelf kan zijn. Jou verder helpen is dus mijn doel! Het belangrijkste is dat we elkaar vertrouwen en dat we eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Je kunt mij altijd bereiken via de mail of telefonisch. Zie mijn contactgegevens op deze pagina.  


Vacatures

Ben jij altijd het licht in de duisternis? Daarnaast ben jij op zoek naar een Supply Chain Planner functie? Dan pas jij perfect bij deze organisatie! Benieuwd waarom ik dat denk, dan moet je snel verder lezen. 
access_timeFulltime location_onNieuwkoop euro_symbol€2.800 tot €3.500
Zooo, daar ben je dan! Op zoek naar een nieuwe uitdaging, en dan kom je bij deze prachtige vacature uit. Wij zijn op zoek naar een Supply Chain Planner die verantwoordelijkheid neem in zijn/haar functie. Heb ik je interesse? Lees snel verder! 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.600
Dagelijks snel schakelen tussen leveranciers en klanten, oplossingen zoeken samen met je team en het optimaliseren van de organisatie. Wie wil dat nou niet? Als Supply Chain Specialist bij een grote handelsorganisatie ben jij verantwoordelijk voor deze zaken. Interesse? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€2.700 tot €3.200
Een lekker bakje koffie als je in de ochtend aan het opstarten bent? Dan moet je deze vacature lezen! Deze organisatie is namelijk een handelsorganisatie voor koffiebonen en koffiemachines. Zo kan jij in de ochtend genieten van kwalitatief goede koffie. Benieuwd naar wat er van je veracht wordt als Inkoper? Lees dan snel verder. 
access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.600 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Kees is sinds deze maand in het bezit van zijn Master Transport, Infrastructuur en Logistiek. Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt als Assistent R&D Engineer en heeft hij bijgedragen aan een project omtrent het implementeren van laadpalen in nieuwbouwwijken. Tevens is hij als Afstudeerstagiair in staat geweest een plan op te stellen omtrent het verduurzamen van een bedrijf actief in de sierteelt. Voor dit onderzoek heeft hij de huidige situatie omtrent het importproces van bloemen in kaart gebracht, heeft hij interviews afgenomen met interne en externe stakeholders en zijn plan gepresenteerd. Nu hij zijn Master succesvol heeft behaald, is Kees op zoek naar zijn eerste baan binnen de Supply Chain. Het liefst werkt hij binnen een organisatie waarbij hij op termijn kan bijdragen aan het optimaliseren van interne bedrijfsprocessen. 

Met de kennis die Kees heeft opgedaan als Projectmedewerker heeft hij samengewerkt met studenten vanuit diverse opleidingen. Dit heeft hij zelf ook als leuk en leerzaam ervaren. Het onderdeel zijn van een team en het hierbij ook samenwerken met andere afdelingen in een bedrijf vind hij dan ook erg belangrijk. 
Voor zijn tennisvereniging is hij onderdeel geweest van het comité waarbij hij ook vergaderingen bijwoonde en voor alle evenementen de organisatorische werkzaamheden voor zijn rekening nam.

Kees is in verband met een geplande vakantie vanaf half februari 2023 fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand. 
location_onDelft createWO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sander heeft zijn mbo4-opleiding ‘Werktuigbouwkunde’ afgerond en heeft zich volledig opgewerkt tot Inkoper/Werkvoorbereider binnen een Technische Productie/Handelsorganisatie binnen de Maritieme sector. In zijn huidige functie is Sander verantwoordelijk voor het inkopen van technische componenten. Dit doet hij aan de hand van technische tekeningen en de voorraad die hij zelf beheert. Dagelijks staat hij in contact met zijn leveranciers in Europa om de leveringen te monitoren en na te jagen. Ondanks dat Sander het goed naar zijn zin heeft, mist hij het tactische aspect van de inkoop in zijn functie, waarbij hij meer te maken krijgt met onderhandelen over prijsafspraken en contractmanagement. Hetgeen wat hij nu tijdens zijn NEVI1-cursus eigen aan het maken is. Dit past hij dan ook graag toe in een nieuwe uitdaging als Inkoper.

Sander is op ons overgekomen als een zeer gedreven en leergierige jongeman met een enorme werkethiek. Sander is sociaal en communiceert makkelijk en praat met passie over zijn technische achtergrond. Zijn ambitie is terug te zien in de ontwikkeling die hij bij zijn huidige werkgever heeft doorgemaakt. In zijn vrije tijd is Sander graag sportief en creatief bezig in de vorm van zwemmen, hardlopen of DJ’en.

Sander is per 1 november fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person25 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Raymond heeft al bijna 15 jaar ervaring als Operationeel (Technisch) Inkoper en is in het bezit van zijn certificaten LEAN Manufacturing en VCA-VOL. Binnen zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de gehele operationele inkoop en coördinatie van de supply chain. Dagelijks staat hij in contact met leveranciers wereldwijd, onderhoud hij bestaande relaties en initieert nieuwe samenwerkingsverbanden of partnerschappen met nieuwe leveranciers. Het opstellen van de korte en lange supply chain planning ten behoeve van de productie valt ook onder zijn takenpakket. Daarnaast draagt hij zorg voor een correct en up-to-date artikelbestand en stelt hij inkooprapportages op in samenwerking met de controller. Ook voert hij interne projecten uit ten behoeven van de verdere professionalisering van de organisatie. Zo is hij nauw betrokken geweest bij de implementatie van Sharepoint en is hij aangesteld als VCA-Coördinator voor het coördineren van alle zaken voor de afdelingen die VCA aangelegen zijn. Ondanks dat Raymond zijn huidige functie met plezier uitvoert, worden afspraken door de organisatie niet nagekomen en heeft hij geen werkplezier meer door de sfeer die op de afdeling heerst. Met deze reden is Raymond op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Raymond is een sociale man en is commutatief zeer vaardig. Deze eigenschappen laat hij tot zijn recht komen binnen de uitvoering van zijn functie als Inkoper. Dit in combinatie met zijn pro-actieve werkhouding en betrokkenheid maakt hem een waardevolle teamspeler voor zowel de organisatie als zijn collega's. Hij maakt graag de verwachtingen waar en zet zich dan ook altijd voor de volle 100% in.

Raymond heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.600,- bruto per maand.        
location_onRotterdam createHBO person46 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Chao heeft afgelopen maand zijn Master Business Administration succesvol afgerond. Binnen zijn huidige rol als Assistent HUB Manager houdt hij zich bezig met procesoptimalisatie en is het medeverantwoordelijk voor het gehele logistieke proces van de locatie Rotterdam. Zo is hij aansprakelijk voor het inboeken van de inventaris, het bewaken van de voorraad en het aansturen van 30 medewerkers. Daarbij stelt hij de weekplanningen op en voert hij voortgangs-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Omdat hij recentelijk is afgestudeerd en zichzelf verder wil ontwikkelen op het gebied van Supply Chain, is Chao samen met Extra Talent op zoek naar een andere baan.

Chao is op mij overgekomen als een slimme, ambitieuze man. Dit door zijn werkzaamheden bij zijn huidige werkgever, waar hij een grote verantwoordelijkheid draagt. Daarnaast heeft hij ook de personeelsplanning op zich genomen voor de vestiging in Rotterdam. Hij wil graag blijven leren om zichzelf voor nu, maar ook voor in de toekomst te kunnen blijven ontwikkelen.

Chao heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.  
location_onDen Haag createWO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven