Sem Vorontsov

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 51 13 86 00
 linkedin.com/in/sem-vorontsov/

Sem Vorontsov

Vacatures

Werken in een organisatie die in de middag zorgt voor een heerlijk bereide lunch door de koks op locatie? Of op vrijdag middag gezellig borrelen met je nieuwe collega’s. Kan jij nou naast genieten van het leven ook goed problemen oplossen en je aan een strakke planning houden? Dan is dit echt iets voor jou! Wil je meer weten lees dan verder.
access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€2.500 tot €3.200
Een internationale en snelgroeiende organisatie die op zoek is naar een Supply Chain Planner. Gaat er bij jou een lampje branden? Als Supply Chain Planner ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van het inkoopproces en de planning. Benieuwd naar de functie? Lees snel verder. 
access_timeFulltime location_onNieuwkoop euro_symbol€2.800 tot €3.200
Ben jij een gemotiveerde Supply Chain Coördinator met een relevante master of werkervaring op zak? Kom dan werken voor een grote handelsorganisatie, waar ruimte is voor gezelligheid en teamuitjes. Lees snel verder!  
access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€3.000 tot €4.000
Jij bent een echte Inkoper en al helemaal op het vliegveld. Met al die ‘duty free’ winkeltjes weet jij wel waar je moet zijn. Veel van deze artikelen komen bij deze organisatie vandaan. Wil jij werken bij een dynamisch en snelgroeiende handelsorganisatie? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Milad is inmiddels 3.5 jaar werkzaam in de Supply Chain als Inkoper. In zijn huidige functie als Inkoper is hij verantwoordelijk voor het inkopen van technische componenten, najagen van inkooporders bij de leveranciers en het onderhandelen over tarieven en het afsluiten van (raam) overeenkomsten. Ook heeft hij tijdens een project omtrent de bouw van een nieuw offshore schip de verantwoordelijkheid op zich gekregen om een team van 7fte inkopers aan te sturen in het najagen van inkooporders. Daarnaast is Milad bezig met een project in procesoptimalisatie, dit door middel van een pilot met een nieuwe leverancier omtrent de proviand op de schepen. Om zo de co2 uitstoot en waste te verminderen. Omdat zijn persoonlijkheid niet meer in lijn ligt met de bedrijfscultuur is Milad op zoek naar een nieuwe uitdaging in de inkoop. Hij ziet zichzelf graag terug in een rol als Tactisch Inkoper of Technisch Inkoper.

Milad is een vriendelijke en rustige man met een commerciële achtergrond. Dit kan je zien door zijn passie voor het onderhandelen en afsluiten van contracten in zijn huidige werk. Hij kan daarnaast ook makkelijk schakelen tussen verschillende taken en afdelingen door zijn ervaring als hoofd van Inkopers met de bouw van het nieuwe schip. Ook heeft hij veel ervaring met verschillende computervaardigheden.

Milad heeft 1 maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand.

location_onDen Haag createHBO person25 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven