Sem Vorontsov

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 51 13 86 00
 linkedin.com/in/sem-vorontsov/

Sem Vorontsov

''Het werkgeluk komt als je iets met passie doet. Soms moet je een paar keer vallen om op het juiste pad te komen. Het is goed om verschillende vlakken uit te proberen, zodat je kan uitsluiten waar je niet gelukkig van wordt.'' 

 

Ik vind het geweldig als je achter iemand zijn verhaal komt. Hoe ze bepaalde keuzes maken in hun carrière tot aan de werkzaamheden die ze moeten verrichten. Als je erachter komt waar iedereens passie ligt, kun je ze pas echt helpen. Daar word ik enthousiast van!

Op zoek naar een nieuwe collega?    

Op het moment dat een kandidaat bij u op gesprek komt, is voor mij al het moment dat u een band moet voelen. Naast de nodige papieren moet de persoonlijkheid natuurlijk ook bij het bedrijf passen. Daar zorg ik voor! Want een goede match tussen bedrijf en personeel betekent ook een goede efficiëntie. Vertrouwen uitstralen, maar ook ontvangen vind ik erg belangrijk. Naar mijn idee gaat dit gepaard met eerlijkheid en dat is de formule voor een goede en langdurige samenwerking. Mocht u het idee hebben dat ik wat voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan contact met mij op via de mail of telefonisch. Mijn contactgegevens vindt u op deze pagina.  

Op zoek naar een nieuwe baan?   

Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak help ik jou met een volgende stap in jouw carrière. Je nieuwe stap moet niet alleen een stap vooruit zijn, maar het moet ook persoonlijk bij je passen. Ik stel je graag op je gemak, zodat je jezelf kan zijn. Jou verder helpen is dus mijn doel! Het belangrijkste is dat we elkaar vertrouwen en dat we eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Je kunt mij altijd bereiken via de mail of telefonisch. Zie mijn contactgegevens op deze pagina.  


Vacatures

€2.800 tot €3.900
Ben je op zoek naar een uitdagende rol als Supply Chain Planner binnen een dynamische en internationale productieorganisatie? Bij ons krijg je de kans om je expertise in te zetten en een cruciale rol te spelen in het optimaliseren van ons productieproces. Elke dag brengt nieuwe en boeiende uitdagingen in deze veelzijdige functie. Lees verder om te ontdekken welke interessante taken op jou wachten!
access_timeFulltime location_onDelft euro_symbol€2.800 tot €3.900
€3.000 tot €3.900
Deze functie draait om intensief contact zowel binnen als buiten de organisatie, snelle reactie bij opkomende uitdagingen en het nauwkeurig opstellen van plannen. Wil je deel uitmaken van een organisatie die door jarenlange ervaring is uitgegroeid tot marktleider? Ontdek hier wat deze kans voor jou in petto heeft!
access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€3.000 tot €3.900
€2.800 tot €3.600
Werken in een groeiende productieorganisatie binnen de farmaceutische industrie? Als productieplanner ben jij de schakel tussen de verschillende afdelingen. Jij verzorgt een optimaal productieproces in samenwerking met andere afdelingen. Klik snel door om meer te weten te komen over het takenpakket.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.600
€4.000 tot €5.000
Heb jij een verrekijker die in de toekomst kan kijken? Of ben je goed in het vooruit denken als het gaat om de inkoopvisie van een organisatie? Dan is dit echt iets voor jou! Wij zoeken een Strategisch Inkoper die samen me het team gaat kijken naar de lange termijn inkoopvisies voor de organisatie. Benieuwd hoe je dan je nieuwe werkdag eruit gaat zien? Klik snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€4.000 tot €5.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sander heeft zijn mbo4-opleiding ‘Werktuigbouwkunde’ afgerond en heeft zich volledig opgewerkt tot Inkoper/Werkvoorbereider binnen een Technische Productie/Handelsorganisatie binnen de Maritieme sector. In zijn huidige functie is Sander verantwoordelijk voor het inkopen van technische componenten. Dit doet hij aan de hand van technische tekeningen en de voorraad die hij zelf beheert. Dagelijks staat hij in contact met zijn leveranciers in Europa om de leveringen te monitoren en na te jagen. Ondanks dat Sander het goed naar zijn zin heeft, mist hij het tactische aspect van de inkoop in zijn functie, waarbij hij meer te maken krijgt met onderhandelen over prijsafspraken en contractmanagement. Hetgeen wat hij nu tijdens zijn NEVI1-cursus eigen aan het maken is. Dit past hij dan ook graag toe in een nieuwe uitdaging als Inkoper.

Sander is op ons overgekomen als een zeer gedreven en leergierige jongeman met een enorme werkethiek. Sander is sociaal en communiceert makkelijk en praat met passie over zijn technische achtergrond. Zijn ambitie is terug te zien in de ontwikkeling die hij bij zijn huidige werkgever heeft doorgemaakt. In zijn vrije tijd is Sander graag sportief en creatief bezig in de vorm van zwemmen, hardlopen of DJ’en.

Sander is per 1 november fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person25 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Raymond heeft al bijna 15 jaar ervaring als Operationeel (Technisch) Inkoper en is in het bezit van zijn certificaten LEAN Manufacturing en VCA-VOL. Binnen zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de gehele operationele inkoop en coördinatie van de supply chain. Dagelijks staat hij in contact met leveranciers wereldwijd, onderhoud hij bestaande relaties en initieert nieuwe samenwerkingsverbanden of partnerschappen met nieuwe leveranciers. Het opstellen van de korte en lange supply chain planning ten behoeve van de productie valt ook onder zijn takenpakket. Daarnaast draagt hij zorg voor een correct en up-to-date artikelbestand en stelt hij inkooprapportages op in samenwerking met de controller. Ook voert hij interne projecten uit ten behoeven van de verdere professionalisering van de organisatie. Zo is hij nauw betrokken geweest bij de implementatie van Sharepoint en is hij aangesteld als VCA-Coördinator voor het coördineren van alle zaken voor de afdelingen die VCA aangelegen zijn. Ondanks dat Raymond zijn huidige functie met plezier uitvoert, worden afspraken door de organisatie niet nagekomen en heeft hij geen werkplezier meer door de sfeer die op de afdeling heerst. Met deze reden is Raymond op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Raymond is een sociale man en is commutatief zeer vaardig. Deze eigenschappen laat hij tot zijn recht komen binnen de uitvoering van zijn functie als Inkoper. Dit in combinatie met zijn pro-actieve werkhouding en betrokkenheid maakt hem een waardevolle teamspeler voor zowel de organisatie als zijn collega's. Hij maakt graag de verwachtingen waar en zet zich dan ook altijd voor de volle 100% in.

Raymond heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.600,- bruto per maand.        
location_onRotterdam createHBO person46 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Chao heeft afgelopen maand zijn Master Business Administration succesvol afgerond. Binnen zijn huidige rol als Assistent HUB Manager houdt hij zich bezig met procesoptimalisatie en is het medeverantwoordelijk voor het gehele logistieke proces van de locatie Rotterdam. Zo is hij aansprakelijk voor het inboeken van de inventaris, het bewaken van de voorraad en het aansturen van 30 medewerkers. Daarbij stelt hij de weekplanningen op en voert hij voortgangs-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Omdat hij recentelijk is afgestudeerd en zichzelf verder wil ontwikkelen op het gebied van Supply Chain, is Chao samen met Extra Talent op zoek naar een andere baan.

Chao is op mij overgekomen als een slimme, ambitieuze man. Dit door zijn werkzaamheden bij zijn huidige werkgever, waar hij een grote verantwoordelijkheid draagt. Daarnaast heeft hij ook de personeelsplanning op zich genomen voor de vestiging in Rotterdam. Hij wil graag blijven leren om zichzelf voor nu, maar ook voor in de toekomst te kunnen blijven ontwikkelen.

Chao heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.  
location_onDen Haag createWO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Evan heeft al meer dan 14 jaar ervaring binnen de Logistiek, Planning en Inkoop, waar hij voor een groot deel van zijn werkervaring binnen productie- en handelsorganisatie heeft gewerkt. Binnen zijn huidige functie als Logistiek Coördinator is hij verantwoordelijk voor het coördineren van het logistieke proces voor de inkomende en uitgaande goederen met daarbij het aansturen van 36 fulltime medewerkers binnen 3 warehouses. Met deze fulltimers houdt Evan beoordelings- en functioneringsgesprekken en stelt hij de personeelsplanning op tot een maximaal van 2 weken vooruit. Doordat er slecht overzicht was van de voorraad binnen de organisatie heeft Evanzorg gedragen aan het implementeren van het nieuwe ERP-systeem binnen de verschillende warehouses. Tot slot is hij verantwoordelijk voor de voorraadbeheer binnen de organisatie, hiervoor voegt hij ook artikelen toe aan het nieuwe ERP-systeem. Daarnaast organiseert hij dagelijkse meeting met de andere coördinatoren voor het bespreken van de dagelijks werkzaamheden. Evan heeft aangegeven een functie te willen bekleden die geen avonddiensten heeft, daarnaast heeft hij aangegeven graag binnen een Logistiek Dienstverlener, productie- of handelsorganisatie te gaan werken door zijn werkervaring. Dit kan in de functie op kantoor zoals Supply Chain Planner of Transportplanner, of als Supply Chain of Logistiek Coördinator of als Operationeel Inkoper.

Evan is een gestructureerde en oprechte jongeman. Dit blijkt uit zijn werkwijze en manier van communiceren met collega’s en klanten of leveranciers. Hij is iemand die naast hard werken, ook houdt van een informele sfeer op de werkvloer. Zodat de behaalde successen aan het eind van de week, kunnen worden gevierd met het team.

Evan heeft een maand opzegtermijn en is daarbij fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
location_onNederlands en Engels goed in woord en geschrift createMBO person34 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven