Sem Vorontsov

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 51 13 86 00
 linkedin.com/in/sem-vorontsov/

Sem Vorontsov

''Het werkgeluk komt als je iets met passie doet. Soms moet je een paar keer vallen om op het juiste pad te komen. Het is goed om verschillende vlakken uit te proberen, zodat je kan uitsluiten waar je niet gelukkig van wordt.'' 

Ik vind het geweldig als je achter iemand zijn verhaal komt. Hoe ze bepaalde keuzes maken in hun carrière tot aan de werkzaamheden die ze moeten verrichten. Als je erachter komt waar iedereens passie ligt, kun je ze pas echt helpen. Daar word ik enthousiast van!

Op zoek naar een nieuwe collega?    

Op het moment dat een kandidaat bij u op gesprek komt, is voor mij al het moment dat u een band moet voelen. Naast de nodige papieren moet de persoonlijkheid natuurlijk ook bij het bedrijf passen. Daar zorg ik voor! Want een goede match tussen bedrijf en personeel betekent ook een goede efficiëntie. Vertrouwen uitstralen, maar ook ontvangen vind ik erg belangrijk. Naar mijn idee gaat dit gepaard met eerlijkheid en dat is de formule voor een goede en langdurige samenwerking. Mocht u het idee hebben dat ik wat voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan contact met mij op via de mail of telefonisch. Mijn contactgegevens vindt u op deze pagina.  

Op zoek naar een nieuwe baan?   

Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak help ik jou met een volgende stap in jouw carrière. Je nieuwe stap moet niet alleen een stap vooruit zijn, maar het moet ook persoonlijk bij je passen. Ik stel je graag op je gemak, zodat je jezelf kan zijn. Jou verder helpen is dus mijn doel! Het belangrijkste is dat we elkaar vertrouwen en dat we eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Je kunt mij altijd bereiken via de mail of telefonisch. Zie mijn contactgegevens op deze pagina.  


Beoordelingen