Willem Theunissen

workConsultant Logistiek
location_cityTiel

phone06 - 51 18 00 34
 linkedin.com/in/willem-theunissen/

Willem Theunissen

Vacatures

€2.800 tot €3.400
Salaris: € 2.800,- tot € 4.500,- bruto per maand

Jij bent als Import/Export Medewerker verantwoordelijk voor het regelen van transporten over de gehele wereld. De lunch wordt dagelijks verzorgd en wekelijks vier je de geboekte successen vrijdagmiddag onder het genot van een drankje.
access_timeFulltime location_onEde euro_symbol€2.800 tot €3.400
€2.500 tot €3.000
Salaris: €2.500,- tot €3.000,- bruto per maand

In deze functie ga je met jouw commerciële instelling klanten te woord staan. Naast een prachtig salaris kom je terecht in een leuk en hecht team. Ook worden er regelmatig leuke uitjes georganiseerd door de werkgever.
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.500 tot €3.000
€2.500 tot €3.500
€ 2.500,- tot € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur. 

Samen met jouw nieuwe collega’s probeer je de klanten van het bedrijf zo goed mogelijk te bedienen. Met een aantrekkelijk salaris, leuke bedrijfsuitjes en een fancy werkplek is de kans groot dat dit jouw droombaan is. Lees snel verder om erachter te komen!
access_timeFulltime location_onOmgeving Tiel euro_symbol€2.500 tot €3.500
€2.500 tot €3.200

Ben jij een topper in communicatie en barst je van de energie? Geweldig nieuws, want we hebben dé perfecte uitdaging voor jou! Als Customer Service Superster word je het stralende middelpunt van klantinteractie en krijg je de kans om je commerciële talenten te laten schitteren. Zit je op het puntje van je stoel? Dat dachten we al! Duik snel in de volgende alinea's en ontdek meer over deze mogelijkheid om te groeien in je carrière.

access_timeFulltime location_onEde euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Marit heeft in 2017 de mbo-opleiding Transport & Logistiek Teamleider Niveau 3 afgerond. Haar passie voor de logistieke sector is al van jonge leeftijd aanwezig doordat bijna haar hele familie in de transportwereld werkzaam is. Vooral de afwisseling en breedte in werkzaamheden geven Marit veel werkplezier binnen deze branche. Na het afronden van haar opleiding heeft Marit bij een aantal verschillende bergingsbedrijven gewerkt als planner/administratief medewerkster. Begin 2021 is Marit begonnen met haar functie als Customer Service Export Operator. Dagelijks plant ze gemiddeld 50 transporten in bij verschillende externe transporteurs. Om deze transporten te verwezenlijken schakelt ze tussen klanten en vervoerders om informatie en documenten compleet te krijgen. Ook administratieve afhandelingen zoals facturen opmaken komen in haar werkzaamheden aan bod. Omdat Marit wil doorgroeien in haar werkzaamheden is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek. 

Marit is een behulpzaam persoon. Op het moment dat ze even geen werk op haar bureau heeft liggen, belt ze een andere vestiging op, om te vragen of ze mee kan helpen met het beantwoorden van mails. Dat Marit een echte doorzetter is, komt naar voren wanneer er op het einde van de dag nog onopgeloste zaken zijn. Omdat Marit niet wil dat de collega’s in de volgende dienst hier last van hebben werkt ze door totdat alles is geregeld.

Marit is 32 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van €2.600,- op basis van 40 uur. Verder heeft ze een opzegtermijn van één maand. 
 
location_onTiel createMBO person1 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Joost heeft in 2013 de hbo-opleiding Business Logistics Management afgerond. Hij heeft ruim 5 jaar ervaring in de logistiek. De eerste 3 jaar hiervan heeft hij als Transportplanner gewerkt. Hier was Joost verantwoordelijk voor het plannen van routes van en naar het buitenland voor 35 chauffeurs. Ook het contact onderhouden met klanten en het oplossen van calamiteiten tijdens het transport behoorde tot zijn takenpakket. Hierna is Joost gaan werken als Expediteur. Hier houdt hij zichzelf bezig met het regelen en plannen van transporten voor diverse klanten. Een gedeelte hiervan is koeriersvrachten, maar ook lengte- en breedtetransport en andere speciale transporten komen zitten in zijn portfolio. Hij schakelt veel tussen klanten, transportbedrijven en chauffeurs. Met zijn kennis weet Joost deze goederen zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te laten transporteren. Wegens een reorganisatie is Joost op zoek naar een nieuwe uitdaging als Planner.

Joost is een harde werker. Hij is er niet vies van zo nu en dan een keer over te werken. Verder is Joost erg flexibel in zijn werk. Het constant blijven schakelen is voor hem geen enkel probleem. In zijn soms wat hectische functie weet Joost zijn hoofd koel te houden. Met 40 lopende zendingen en een chauffeur met een klapband denkt hij in oplossingen. Communicatief is Joost ook zeer vaardig. Hij kan met iedereen overweg en vindt het leuk om af en toe een praatje te maken met collega’s. De sfeer in een bedrijf is voor Joost dan ook erg belangrijk.

Joost heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onArnhem createHBO person33 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Thijs heeft 31 jaar werkervaring, waarvan hij 10 jaar werkzaam is binnen de logistiek. Na bij meerdere bedrijven chauffeur te zijn geweest, is Thijs in zijn eerste kantoorfunctie als Transportplanner beland in 2011. Omdat Thijs zelf chauffeur was, weet hij wat er onderweg allemaal kan gebeuren. Hierdoor weet hij zich te verplaatsen in de chauffeurs. Toen Thijs de volgende stap zette in zijn carrière, werd hij verantwoordelijk voor het maken en monitoren van de wekelijkse planning voor 50 chauffeurs. Deze ritten hebben gemiddeld 20 tussenstops en rijden door heel Nederland. Vooral het puzzelen met moeilijke vraagstukken en de uitdagingen die de rol met zich mee bracht, gaven hem voldoening. Met de topografische kennis die Thijs in zijn carrière heeft opgedaan weet hij de meest efficiënte routes op te stellen. Afgelopen februari is de functie van Thijs uitgekleed en vind hij geen uitdaging meer in zijn huidige functie. Ook heeft hij bij dit bedrijf een tijdelijke aanstelling. Daarom is Thijs op zoek naar een nieuwe uitdaging als planner/administratief medewerker voor 40 uur in de week.

Thijs is een erg betrokken persoon. Dit zie je terug in hoe hij met passie vertelt over zijn werk. Hij haalt de meeste energie uit het oplossen van moeilijke vraagstukken en het helpen van mensen. Een mooi voorbeeld dat Thijs gaf; “Toen er een nieuwe chauffeur begon bij ons zonder enige ervaring, werd hij zonder enige uitleg op pad gestuurd. Ik wilde hem graag helpen door een route mee te rijden om wat handvaten te bieden. Daar haalde ik veel energie uit.” Naast zijn betrokkenheid in de chauffeurs is Thijs ook erg betrokken bij de bedrijven waar hij werkt. Zo wil hij niet alleen zijn eigen afdeling begrijpen, maar ook de afdelingen waar hij mee samenwerkt. Wanneer de klantenservice het druk heeft, vindt hij het dan ook geen punt om zelf te schakelen met klanten.

Thijs heeft een opzegtermijn van één maand met een salarisindicatie van € 3.250,-.

location_onLinkedIn createMBO person53 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Freek heeft in 2013 de mbo-opleiding Manager Transport en Logistiek Niveau 4 afgerond. Zijn passie voor de logistiek is in zijn jonge jaren ontstaan doordat zijn oom hem weleens meenam naar zijn werk. Hier werd Freek gefascineerd door het gehele verwerkingsproces. Na zijn opleiding is Freek aangenomen bij zijn laatste werkgever als magazijnmedewerker. Omdat het bedrijf toen nog geen 10 man in dienst had, kreeg hij de kans om al veel mee te denken met verschillende zaken. Wat begon met het opzetten van het magazijn, eindigde met het opnieuw opzetten van de gehele goederenstroom. In de eerste 4 jaar heeft Freek ervaring opgedaan in voorraadbeheer, transportplanning, logistieke planning en kwaliteitscontrole. In zijn laatste functie als Logistics Order Proces Manager was hij eindverantwoordelijke voor het gehele logistieke proces. Daarin stuurde hij 2 teams van totaal 10 man aan. Wegens een verhuizing is Freek op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator.

Freek is een rustig persoon. In alle hectiek die komt kijken bij zijn coördinerende rol, weet hij zijn hoofd koel te houden. Van collega’s krijgt Freek weleens het compliment dat hij zijn rust over weet te brengen op zijn team, waardoor het algemene stress-level op de afdeling daalt. Freek geeft aan dat hij door het stellen van prioriteiten, het overzicht in hectische situaties weet te bewaren. Omdat Freek zelf ook in meerdere uitvoerende functies gewerkt heeft, weet hij waar zijn collega’s tegenaan kunnen lopen. Dit maakt dat hij zich goed kan inleven in zijn collega’s en dat Freek af en toe bij kan springen wanneer het erg druk is op de vloer. Bijspringen vindt Freek overigens erg leuk om te doen, zo is hij af en toe nog volop in de operatie.

Freek is 38 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto op basis van 40 uur.

location_onApeldoorn createMBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven