Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Rotterdam en van Logistiek. Leander werkt persoonlijk en doelgericht. ‘No worries’ en relax! Steeds maar op zoek naar de perfecte baan, maar zie je door de bomen (lees: vacatures) het bos niet meer? Dan helpt Leander je graag verder. Hij gaat met je in gesprek om jouw unique selling points te achterhalen en te zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Je mag altijd bellen. Ook nadat je gestart bent bij een bedrijf. Leander is en blijft jouw coach.


Vacatures

Telkens als jij een vrachtwagen ziet rijden, vraag jij jezelf af wie nou zo’n transport organiseert. Of jij denkt zelfs, daar zou ik nou juist verantwoordelijk voor willen zijn! Heb jij een logistieke mbo opleiding afgerond en sta jij te springen om jezelf te gaan bewijzen in de praktijk? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.600
Na de eerste stappen als (Assistent) Declarant ken je alle documentatie uit je hoofd! Maar nu wil je vooruit en stappen gaan maken. Dit bedrijf biedt jou de mogelijkheid om je, door middel van interne training, te ontwikkelen tot een volwaardig declarant. Interessant? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.200
Wil jij graag werken op de logistieke afdeling van een internationale handelsorganisatie? Jij kijkt ernaar uit om te werken in een klein, hecht team met een Rotterdamse aanpakkersmentaliteit. Als jij je graag wilt specialiseren in de wereld van onder andere noten en zaden, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000

De organisatie waar jij gaat werken is een handelsorganisatie die momenteel een groeifase doormaakt. Daarom is zij op zoek naar een logistieke professional die al enige jaren ervaring heeft. Als jij toe bent aan de volgende stap in je carrière, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Op dit moment werkt Clinton als Cargo Agent bij een Vrachtafhandelaar op Schiphol. Hier is hij verantwoordelijk voor het aannemen van alle import- en exportzendingen en deze administratief gereedmaken voor een naadloze aansluiting op de planning van de flights en trucks. Clinton heeft ruim 7 jaar werkervaring opgedaan in de logistiek rondom Schiphol. Hij heeft ook 3 jaar gewerkt bij een Logistiek Dienstverlener als Transportplanner waar hij A-Z verantwoordelijk was voor een vloeiend verloop van de in- en uitgaande stroom van goederen, door dagelijks een strakke planning op te maken. Clinton weet zich goed te manoeuvreren in verschillende organisaties en heeft zich de werkzaamheden snel eigen gemaakt. Helaas neemt het woon-werkverkeer voor Clinton te veel tijd in beslag. Dit zorgt ervoor dat hij nu openstaat voor een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Vandaar dat hij nu samen met ons op zoek is naar een uitdaging waarin hij te maken heeft met complexe planningen, het aansturen van collega's en waar hij veel contact met klanten heeft.

Clinton heeft in het gesprek met ons duidelijk laten merken dat hij zijn handen graag uit de mouwen steekt en zich flexibel opstelt op zijn werk. Door zijn huidige werkomgeving weet hij onder grote werkdruk te presteren en is hij in staat structuur te brengen in de hectische planningen omtrent de afhandeling van de in- en uitgaande goederen. 

Clinton heeft een opzegtermijn van een maand en salarisindicatie van € 3.150,-  bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Edo is momenteel werkzaam als Terminal Planner en heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistieke sector, waaronder als Allround Expediteur. Zijn sterke affiniteit voor de logistiek is er met de paplepel ingegoten. Hij heeft dan ook tijdens de mavo al besloten om de laatste twee jaar van deze opleiding aan het STC te volgen, waar hij aansluitend de opleiding Manager Havenlogistiek succesvol heeft afgerond. Terwijl hij de hbo-opleiding Logistiek & Technische Vervoerskunde volgde, kon hij bij het bedrijf van zijn eindstage blijven werken als Assistent Expediteur. Na afronding van zijn hbo, is Edo als Terminal Planner voor de binnenvaart begonnen. Later is hij in de functie van Allround Expediteur aan de slag gegaan. Na 4,5 jaar maakte hij de stap terug naar zijn oude werkgever als Terminal Planner met daarbij de belofte dat hij na een korte periode uit kon wijken naar de planning van het speciaal transport. Helaas blijft vanwege onbekende redenen deze overstap uit en is Edo nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij zoekt een uitdaging waar hij zijn ambities kan waarmaken en er ruimte is voor ontwikkeling, in een functie als Planner op een terminal of binnen de containerplanning.

Edo is een gedreven en intelligente man. Zijn ervaring, kennis en opleidingsachtergrond maken hem een echte professional binnen de logistiek. Edo is een fijne gesprekspartner, spreekt met passie over zijn vak en weet goed te vertellen wat voor toegevoegde waarde hij kan zijn voor een organisatie.

Edo heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person31 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Olivia heeft onderhand ruim 12 jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek. Na haar komst in Nederland, heeft zij de kans gekregen om bij een Importeur van AGF als Sales Support Medewerkster aan de slag te gaan. In Rusland is zij werkzaam geweest als Assistent Expediteur en Kwaliteitsmedewerker. Hierdoor heeft zij veel kennis opgedaan in het opstellen van de benodigde documentatie voor de import en export en voor claim-rapportages. Hierin gaat zij zeer secuur te werk en stopt ze niet totdat het werk af is. Bij haar vorige werkgever haalde zij in haar functie als Sales Support Medewerkster vooral voldoening uit het klantgericht nadenken over tarieven en zendingen, waardoor voor zowel de klant als haar werkgever de juiste marges worden behaald. Zij kon vervolgens bij een expediteur in de functie van Assistent Expediteur aan de slag. Omdat Olivia altijd opzoek is naar zelfontwikkeling heeft zij de overstap gemaakt naar volwaardig expediteur. Helaas werd haar contract, vanwege de omstandigheden rondom het coronavirus, in de proeftijd ontbonden en is zij per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging! Olivia heeft de meeste ervaring opgedaan als expediteur wegtransport en was bij haar laatste werkgever verder aan het ontwikkelen in de zeevracht. Een rol als expediteur waarin zij de tools krijgt om zichzelf verder te ontplooien binnen de logistiek is iets waar je Olivia dolgelukkig mee maakt!

Olivia is een spontane en vrolijke dame die staat voor het werk en haar collega’s. Door haar doorzettingsvermogen en ervaring is zij een aanwinst voor elk team binnen de logistiek. Doordat zij accuraat te werk gaat en alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben, zorgt dit voor efficiëntie en klanttevredenheid.

Olivia is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.650,- per maand.

location_onRotterdam createWO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Als Logistiek Project Manager is Koen bijna 2 jaar werkzaam bij een staalverwerkingsbedrijf. Nadat hij jaren werkzaam is geweest als Expediteur, heeft hij via Extra Talent met zijn expertise deze mooie stap kunnen zetten. Met een visionaire blik en praktijkgerichte aanpak, weet Koen waardevolle optimalisatieslagen te maken rondom de logistieke processen. Door het aanpassen en combineren van rail- en scheepsplanningen, is een forse efficiencyslag gemaakt en een aanzet voor een groeipotentie van 30% gerealiseerd. Transittijden zijn met 24 tot 48 uur gereduceerd, en mede door het inzetten van nieuw materieel is de capaciteit toegenomen. Door goede communicatie en met doorzettingsvermogen heeft Koen van 10 tot 12 betrokken partijen de neuzen dezelfde kant op kunnen krijgen en dit project succesvol afgerond. Nu blijkt helaas dat er door tegenvallende bedrijfsresultaten uit het verleden, dit jaar nog afscheid genomen moet worden van 14 mensen. Gezien het feit dat Koen nog geen 2 jaar in dienst is, behoort hij helaas tot deze groep. Samen met ons is hij nu wederom op zoek naar een spilfunctie tussen de logistieke processen, waarbij hij trajecten kan opzetten en begeleiden, processen kan optimaliseren, interne en externe issues op kan lossen en veel eigen verantwoordelijkheden heeft.

Wij hebben Koen leren kennen als een intelligent en oprecht persoon. Een integere man met organisatietalent en analytisch denkvermogen. Je kunt op Koen bouwen en vertrouwen op een optimale inzet. "Een man een man, een woord een woord" is zeker van toepassing op hem. Daarbij is hij een prettige gesprekspartner met goede sociale vaardigheden.

Koen is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.900 bruto per maand.

location_onDordrecht createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven