Leander van Steijn

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06-16043950
linkedin.com/in/leander-van-steijn/
Leander van Steijn

Van Rotterdam en van Logistiek. Teamwork en lange termijnwerk, daar gaat 'ie voor. Maar ook voor voetbal, droge humor en Netflix. Kan 'ie niet genoeg van krijgen.

Vacatures

Commercieel Medewerker Logistiek

Lag vroeger de tuin of garage ook vol met onderdelen voor jouw scooter of brommer? Affiniteit voor die onderdelen zijn erg bruikbaar in deze functie. Jij wordt namelijk verantwoordelijk voor de verkoop van intern transportmaterieel! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Westland euro_symbol€2.200 tot €2.600

Customer Service Medewerker Logistiek

Heb jij reeds ervaring in de customer service binnen een logistieke organisatie? Deze functie biedt je een kans om jezelf te ontwikkelen binnen een sterk groeiend bedrijf, waar innovatie en modernisatie hoog in het vaandel staat! Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.600

Logistiek Coördinator

Haal jij voldoening uit het realiseren van een vlekkeloos en gestroomlijnd logistiek proces? Met jouw scherpe oog voor oplossingen en verbeteringen zorg jij in deze functie voor een (meer dan) tevreden klant! Klik snel door voor meer informatie.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Transportplanner

Wil jij graag jezelf verder ontwikkelen in een groeiende en dynamische organisatie? Je komt hier als Planner te werken in een platte organisatie waar iedereen met beide benen op de grond staat! Benieuwd naar meer informatie? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onWestland euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rick (Customer Service Medewerker)

Rick heeft ruim 16 jaar werkervaring waarvan voornamelijk in functies op het gebied van Customer Service en Ordermanagement. Zijn ervaring zit vooral in de mode-industrie, waar hij na verschillende stappen uiteindelijk aan de slag is gegaan als Productie Coördinator. Hierin was hij het eerste aanspreekpunt en stond veelvuldig in contact met de verschillende licentiehouders in Europa. Hij was verantwoordelijk voor het coördineren en het soepel laten verlopen van alle zendingen richting die licentiehouders. Het ervoor zorgen dat zo’n proces vlekkeloos verloopt, maakt Rick erg enthousiast. Zodoende ging hij dan ook 4 jaar geleden aan de slag bij zijn huidige werkgever. Als Order Management Specialist is hij verantwoordelijk voor het contact met de Customer Service kantoren door heel Europa. Ook is hij verantwoordelijk voor het gehele proces van ontvangen van de order tot aan het regelen van het transport met alle administratieve handelingen daaromheen. Rick woont al even in Rotterdam. Hij is voornamelijk in Amsterdam blijven werken zodat hij dicht bij zijn zoon kon zijn die daar woonachtig is. Nu zijn zoon op de leeftijd is dat dit niet meer nodig is, wil hij graag een nieuwe uitdaging aangaan in de omgeving van Rotterdam. Rick is op zoek naar een functie binnen Customer Service en/of Ordermanagement. Hij wil graag aan de slag in een functie waar hij zoveel mogelijk betrokken is bij het orderproces en waar hij in contact staat met klanten en andere betrokken partijen.

Rick is een ervaren, professionele en communicatief vaardige man die met zijn kennis en kwaliteiten voor ieder Customer Service team een uitstekende toevoeging kan zijn. Hij heeft een rustige en open persoonlijkheid, houdt van humor op het werk en is heel gemakkelijk in de omgang. Rick maakt graag contact met zijn collega’s en is dan ook iemand die graag in een team werkt en ook zelfstandig erg secuur en nauwkeurig kan werken.

Rick heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.    

createHBO person43 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Edo (Expediteur)

Edo is momenteel werkzaam als Terminal Planner en heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistieke sector, waaronder als Allround Expediteur. Zijn sterke affiniteit voor de logistiek is er met de paplepel ingegoten. Hij heeft dan ook tijdens de mavo al besloten om de laatste twee jaar van deze opleiding aan het STC te volgen, waar hij aansluitend de opleiding Manager Havenlogistiek succesvol heeft afgerond. Terwijl hij de hbo-opleiding Logistiek & Technische Vervoerskunde volgde, kon hij bij het bedrijf van zijn eindstage blijven werken als Assistent Expediteur. Na afronding van zijn hbo, is Edo als Terminal Planner voor de binnenvaart begonnen. Later is hij in de functie van Allround Expediteur aan de slag gegaan. Na 4,5 jaar maakte hij de stap terug naar zijn oude werkgever als Terminal Planner met daarbij de belofte dat hij na een korte periode uit kon wijken naar de planning van het speciaal transport. Helaas blijft vanwege onbekende redenen deze overstap uit en is Edo nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij zoekt een uitdaging waar hij zijn ambities kan waarmaken en er ruimte is voor ontwikkeling, in een functie als Planner op een terminal of binnen de containerplanning.

Edo is een gedreven en intelligente man. Zijn ervaring, kennis en opleidingsachtergrond maken hem een echte professional binnen de logistiek. Edo is een fijne gesprekspartner, spreekt met passie over zijn vak en weet goed te vertellen wat voor toegevoegde waarde hij kan zijn voor een organisatie.

Edo heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.950,- bruto per maand.

createHBO person31 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Kelly (Customer Service Medewerker Export)

Kelly heeft ruim 13 jaar ervaring binnen de Logistieke sector, voornamelijk als Expediteur. Zij heeft hierin ervaring in zowel import als export. Haar logistieke carrière begon als Documentatie Specialist, echter wilde ze al snel de stap maken naar een operationele functie. Deze vond ze uiteindelijk als Tank Operator Export/Import. Helaas moest ze na 4 jaar plezierig werken op zoek naar een nieuwe uitdaging aangezien de afdeling werd opgeheven. In de jaren daaropvolgend heeft ze meerdere malen pech gehad en bleek het telkens niet de uitdaging te zijn waar ze voor langere tijd kon werken. Deze vond ze uiteindelijk wel bij haar huidige werkgever. Na 4 jaar is Kelly benieuwd naar welke mogelijkheden er voor haar zijn binnen de Logistieke sector, buiten het vak van Allround Expediteur om. Ze is op zoek naar een echte ‘regel functie’, waar ze als ‘logistiek specialist’ haar kennis en ervaring goed kan gebruiken Een afwisselende functie met hectiek, dynamiek en continu nieuwe uitdagingen waarin meerdere aspecten van het logistieke proces naar voren komen is iets waar zij enthousiast van wordt.

Kelly is een hard werkende vrouw, die altijd voor het beste resultaat gaat. Het geeft haar enorm veel voldoening wanneer ze in een hectische werksituatie het lukt om alles weer op tijd geregeld te hebben. Kelly is recht door zee en eerlijk in haar communicatie. Met haar kennis en ervaring kan zij voor iedere logistieke organisatie een waardevolle toevoeging zijn.

Kelly heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

createMBO person36 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Vinchenzo (Logistiek Coordinator)

Vinchenzo startte in 2011 binnen de logistieke wereld in de functie van Logistiek Administratief Medewerker. Inmiddels heeft hij ruim zeven jaar logistieke werkervaring, en heeft hij veel kennis van de administratie van inkomende en uitgaande goederen. Daarnaast is Vinchenzo een commerciële jongeman die overal kansen en verbeteringen in ziet. Met zijn sterke communicatieve vaardigheden weet hij overtuigend een klant, met wat voor bedoeling dan ook, te woord te staan. Deze sterke eigenschappen gebruikt hij graag in een nieuwe uitdaging. Voor hem is de sfeer op de werkvloer en tussen de collega’s bij zijn huidige werkgever niet ideaal. Naast dat hij zich goed wil voelen in zijn werkzaamheden is de klik met collega’s voor hem erg belangrijk. Hij zoekt samen met Extra Talent een uitdaging waar hij administratief en/of commercieel bezig kan zijn met een product dat hem interesseert.

Vinchenzo is een gedreven jongeman met sterke communicatieve vaardigheden. Hij is administratief sterk, en goed in het organiseren en plannen van zijn werk. Hij is analytisch sterk ontwikkeld, houdt ervan om oplossing te zoeken voor complexe vraagstukken en staat binnen zijn functie graag in contact met verschillende betrokken partijen.

Vinchenzo is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven