Van Rotterdam en van Logistiek. Leander werkt persoonlijk en doelgericht. ‘No worries’ en relax! Steeds maar op zoek naar de perfecte baan, maar zie je door de bomen (lees: vacatures) het bos niet meer? Dan helpt Leander je graag verder. Hij gaat met je in gesprek om jouw unique selling points te achterhalen en te zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Je mag altijd bellen. Ook nadat je gestart bent bij een bedrijf. Leander is en blijft jouw coach.


Vacatures

Junior Allround Expediteur

Ben jij toe aan een volgende stap in de forwarding of maak jij graag vanuit het behalen van jouw diploma de eerste stappen binnen deze wereld? Ga dan aan de slag in de wereld van fruit en ontwikkel jezelf verder als expediteur! Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onBarendrecht euro_symbol€2.000 tot €2.800

Expediteur Wegtransport

Word jij enthousiast van wegtransport, maar krijg je nu niet de juiste handvatten om jezelf hierin verder te ontwikkelen? Binnen deze functie krijg je veel mogelijkheden om door middel van trainingen en de juiste begeleiding jezelf naar een hoger niveau te brengen! Geïnteresseerd? Lees snel de vacature!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000

Assistent Transportplanner Koeltransport

Dit is wat jij zoekt: een knallende start van jouw carrière binnen de logistieke sector! Jij bent net afgestudeerd en hebt daarnaast stage-ervaring opgedaan binnen een logistieke organisatie. Wil jij jezelf ontwikkelen en graag onderdeel zijn van een grote transporteur? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.000 tot €2.400

Expediteur Export

Beschik jij over minimaal enkele jaren ervaring gericht op export en ben jij in staat om voor een eigen klantenbestand het gehele proces in orde te maken? Binnen deze organisatie voel jij je direct welkom en zal jij je nooit gaan vervelen! Lees hieronder snel meer!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Caner (Expediteur)

Caner heeft sinds het afronden van zijn opleiding Technische Bedrijfskunde, met de specialisatie Supply Chain Management, tien jaar logistieke werkervaring. Momenteel werkt hij als Expediteur Wegtransport en is hij van A tot Z verantwoordelijk voor het organiseren van transporten door heel Europa. Hiervoor is hij als Internationaal Planner aan de slag gegaan met weg- en zeetransport. Hierbij werd gebruik van externe vervoerders. Op deze manier heeft hij perfect leren coördineren, plannen en organiseren van wereldwijd transport.

Nu Caner ervaring heeft opgedaan bij de verschillende kanten in de logistieke keten, is het voor hem duidelijk waar zijn hart ligt. De verschillende schakels en de spin in het web zijn in een productieomgeving is voor hem weggelegd. Daarom is hij nu samen met Extra Talent aan het zoeken naar de volgende stap in zijn carrière. Het liefst wil hij een functie waarin hij overkoepelend het logistieke proces kan coördineren en regelen, zoals Logistiek Coördinator of Supply Chain Planner.

Caner is een jongen die eerst nadenkt voordat hij iets doet. Hierdoor overziet hij goed de processen en weet hij daarna juist en adequaat te handelen. Hij houdt de economische belangen goed in de gaten, waarbij hij zijn interesse voor technische omgevingen niet onder stoelen of banken schuift.

Caner heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onPapendrecht createHBO person31 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Edo (Expediteur)

Edo is momenteel werkzaam als Terminal Planner en heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistieke sector, waaronder als Allround Expediteur. Zijn sterke affiniteit voor de logistiek is er met de paplepel ingegoten. Hij heeft dan ook tijdens de mavo al besloten om de laatste twee jaar van deze opleiding aan het STC te volgen, waar hij aansluitend de opleiding Manager Havenlogistiek succesvol heeft afgerond. Terwijl hij de hbo-opleiding Logistiek & Technische Vervoerskunde volgde, kon hij bij het bedrijf van zijn eindstage blijven werken als Assistent Expediteur. Na afronding van zijn hbo, is Edo als Terminal Planner voor de binnenvaart begonnen. Later is hij in de functie van Allround Expediteur aan de slag gegaan. Na 4,5 jaar maakte hij de stap terug naar zijn oude werkgever als Terminal Planner met daarbij de belofte dat hij na een korte periode uit kon wijken naar de planning van het speciaal transport. Helaas blijft vanwege onbekende redenen deze overstap uit en is Edo nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij zoekt een uitdaging waar hij zijn ambities kan waarmaken en er ruimte is voor ontwikkeling, in een functie als Planner op een terminal of binnen de containerplanning.

Edo is een gedreven en intelligente man. Zijn ervaring, kennis en opleidingsachtergrond maken hem een echte professional binnen de logistiek. Edo is een fijne gesprekspartner, spreekt met passie over zijn vak en weet goed te vertellen wat voor toegevoegde waarde hij kan zijn voor een organisatie.

Edo heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person31 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Koen (Logistiek Coördinator)

Als Logistiek Project Manager is Koen bijna 2 jaar werkzaam bij een staalverwerkingsbedrijf. Nadat hij jaren werkzaam is geweest als Expediteur, heeft hij via Extra Talent met zijn expertise deze mooie stap kunnen zetten. Met een visionaire blik en praktijkgerichte aanpak, weet Koen waardevolle optimalisatieslagen te maken rondom de logistieke processen. Door het aanpassen en combineren van rail- en scheepsplanningen, is een forse efficiencyslag gemaakt en een aanzet voor een groeipotentie van 30% gerealiseerd. Transittijden zijn met 24 tot 48 uur gereduceerd, en mede door het inzetten van nieuw materieel is de capaciteit toegenomen. Door goede communicatie en met doorzettingsvermogen heeft Koen van 10 tot 12 betrokken partijen de neuzen dezelfde kant op kunnen krijgen en dit project succesvol afgerond. Nu blijkt helaas dat er door tegenvallende bedrijfsresultaten uit het verleden, dit jaar nog afscheid genomen moet worden van 14 mensen. Gezien het feit dat Koen nog geen 2 jaar in dienst is, behoort hij helaas tot deze groep. Samen met ons is hij nu wederom op zoek naar een spilfunctie tussen de logistieke processen, waarbij hij trajecten kan opzetten en begeleiden, processen kan optimaliseren, interne en externe issues op kan lossen en veel eigen verantwoordelijkheden heeft.

Wij hebben Koen leren kennen als een intelligent en oprecht persoon. Een integere man met organisatietalent en analytisch denkvermogen. Je kunt op Koen bouwen en vertrouwen op een optimale inzet. "Een man een man, een woord een woord" is zeker van toepassing op hem. Daarbij is hij een prettige gesprekspartner met goede sociale vaardigheden.

Koen is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.900 bruto per maand.

location_onDordrecht createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Vinchenzo (Logistiek Coordinator)

Vinchenzo startte in 2011 binnen de logistieke wereld in de functie van Logistiek Administratief Medewerker. Inmiddels heeft hij ruim zeven jaar logistieke werkervaring, en heeft hij veel kennis van de administratie van inkomende en uitgaande goederen. Daarnaast is Vinchenzo een commerciële jongeman die overal kansen en verbeteringen in ziet. Met zijn sterke communicatieve vaardigheden weet hij overtuigend een klant, met wat voor bedoeling dan ook, te woord te staan. Deze sterke eigenschappen gebruikt hij graag in een nieuwe uitdaging. Voor hem is de sfeer op de werkvloer en tussen de collega’s bij zijn huidige werkgever niet ideaal. Naast dat hij zich goed wil voelen in zijn werkzaamheden is de klik met collega’s voor hem erg belangrijk. Hij zoekt samen met Extra Talent een uitdaging waar hij administratief en/of commercieel bezig kan zijn met een product dat hem interesseert.

Vinchenzo is een gedreven jongeman met sterke communicatieve vaardigheden. Hij is administratief sterk, en goed in het organiseren en plannen van zijn werk. Hij is analytisch sterk ontwikkeld, houdt ervan om oplossing te zoeken voor complexe vraagstukken en staat binnen zijn functie graag in contact met verschillende betrokken partijen.

Vinchenzo is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven