Leander van Steijn

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06-16043950
linkedin.com/in/leander-van-steijn/
Leander van Steijn

Van Rotterdam en van Logistiek. Teamwork en lange termijnwerk, daar gaat 'ie voor. Maar ook voor voetbal, droge humor en Netflix. Kan 'ie niet genoeg van krijgen.

Vacatures

Transportplanner

Ben jij als Transportplanner toe aan de volgende stap in je carrière? Jij hebt je draai gevonden in de AGF-wereld en ziet een uitdaging in deze snelle manier van plannen. Als jij een werkgever zoekt waarbij je kunt doorgroeien tot senior, dan is dit de vacature voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000

Logistiek Coördinator

Je wordt enthousiast van het werken op een logistieke afdeling van een internationale handelsorganisatie. Met jouw persoonlijkheid pas je perfect binnen een Rotterdamse mentaliteit. Herken je jezelf in deze omschrijving? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.600

Assistent Expediteur Wegtransport

Heb jij de ambitie om Expediteur te worden en maak je daarvoor graag je eerste stappen? Je krijgt binnen deze functie alle handvatten om jezelf door middel van cursussen en de juiste begeleiding intern te ontwikkelen tot Expediteur! Lees snel verder als je dit wel ziet zitten.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.100 tot €2.600

Expediteur Wegtransport

Word jij enthousiast van wegtransport, maar krijg je nu niet de juiste handvatten om jezelf hierin verder te ontwikkelen? Binnen deze functie krijg je veel mogelijkheden om door middel van trainingen en de juiste begeleiding jezelf naar een hoger niveau te brengen! Geïnteresseerd? Lees snel de vacature!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Omer (Expediteur)

Omer werkt met veel plezier al ruim 11 jaar als Expediteur Import op het gebied van zee- en wegtransport. In deze jaren verzorgde hij van A tot Z de organisatie van LCL en FCL zendingen waarbij hij contact onderhoudt met klanten, rederijen, vervoerders en warehouse supervisors. Veel voorkomende taken zijn voor Omer het inplannen van containers, voeren van tariefonderhandelingen en het opmaken en verwerken van CMR, facturen, orders, T1 en douane documenten. In de logistieke sector voelt Omer zich helemaal thuis. Hij is er een jaartje tussenuit geweest om een familielid te helpen binnen een eigen bedrijf, maar staat weer middenin de logistiek en pakt hier graag in door. Helaas blijkt zijn huidige functie niet te bieden wat er vooraf is toegezegd. Omer is nu samen met ons op zoek naar een functie als Expediteur Import bij een middelgroot tot grote organisatie waar hij van A tot Z verantwoordelijk wordt voor de zendingen. Hij is hierin duidelijk in zijn doel; Het vinden van zijn vaste werkplek voor langere tijd.

Omer is een gedreven man die met veel enthousiasme over import en logistiek spreekt. Omer houdt van humor op de werkvloer en hij vindt het belangrijk om met een goede sfeer binnen het team tot goede resultaten te komen. Hij legt de lat voor zichzelf hoog en laat zich niet snel gek maken. 

Omer heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDordrecht createMBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Rick (Customer Service Medewerker)

Rick heeft ruim 16 jaar werkervaring waarvan voornamelijk in functies op het gebied van Customer Service en Ordermanagement. Zijn ervaring zit vooral in de mode-industrie, waar hij na verschillende stappen uiteindelijk aan de slag is gegaan als Productie Coördinator. Hierin was hij het eerste aanspreekpunt en stond veelvuldig in contact met de verschillende licentiehouders in Europa. Hij was verantwoordelijk voor het coördineren en het soepel laten verlopen van alle zendingen richting die licentiehouders. Het ervoor zorgen dat zo’n proces vlekkeloos verloopt, maakt Rick erg enthousiast. Zodoende ging hij dan ook 4 jaar geleden aan de slag bij zijn huidige werkgever. Als Order Management Specialist is hij verantwoordelijk voor het contact met de Customer Service kantoren door heel Europa. Ook is hij verantwoordelijk voor het gehele proces van ontvangen van de order tot aan het regelen van het transport met alle administratieve handelingen daaromheen. Rick woont al even in Rotterdam. Hij is voornamelijk in Amsterdam blijven werken zodat hij dicht bij zijn zoon kon zijn die daar woonachtig is. Nu zijn zoon op de leeftijd is dat dit niet meer nodig is, wil hij graag een nieuwe uitdaging aangaan in de omgeving van Rotterdam. Rick is op zoek naar een functie binnen Customer Service en/of Ordermanagement. Hij wil graag aan de slag in een functie waar hij zoveel mogelijk betrokken is bij het orderproces en waar hij in contact staat met klanten en andere betrokken partijen.

Rick is een ervaren, professionele en communicatief vaardige man die met zijn kennis en kwaliteiten voor ieder Customer Service team een uitstekende toevoeging kan zijn. Hij heeft een rustige en open persoonlijkheid, houdt van humor op het werk en is heel gemakkelijk in de omgang. Rick maakt graag contact met zijn collega’s en is dan ook iemand die graag in een team werkt en ook zelfstandig erg secuur en nauwkeurig kan werken.

Rick heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.    

createHBO person43 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Edo (Expediteur)

Edo is momenteel werkzaam als Terminal Planner en heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistieke sector, waaronder als Allround Expediteur. Zijn sterke affiniteit voor de logistiek is er met de paplepel ingegoten. Hij heeft dan ook tijdens de mavo al besloten om de laatste twee jaar van deze opleiding aan het STC te volgen, waar hij aansluitend de opleiding Manager Havenlogistiek succesvol heeft afgerond. Terwijl hij de hbo-opleiding Logistiek & Technische Vervoerskunde volgde, kon hij bij het bedrijf van zijn eindstage blijven werken als Assistent Expediteur. Na afronding van zijn hbo, is Edo als Terminal Planner voor de binnenvaart begonnen. Later is hij in de functie van Allround Expediteur aan de slag gegaan. Na 4,5 jaar maakte hij de stap terug naar zijn oude werkgever als Terminal Planner met daarbij de belofte dat hij na een korte periode uit kon wijken naar de planning van het speciaal transport. Helaas blijft vanwege onbekende redenen deze overstap uit en is Edo nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij zoekt een uitdaging waar hij zijn ambities kan waarmaken en er ruimte is voor ontwikkeling, in een functie als Planner op een terminal of binnen de containerplanning.

Edo is een gedreven en intelligente man. Zijn ervaring, kennis en opleidingsachtergrond maken hem een echte professional binnen de logistiek. Edo is een fijne gesprekspartner, spreekt met passie over zijn vak en weet goed te vertellen wat voor toegevoegde waarde hij kan zijn voor een organisatie.

Edo heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.950,- bruto per maand.

createHBO person31 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Vinchenzo (Logistiek Coordinator)

Vinchenzo startte in 2011 binnen de logistieke wereld in de functie van Logistiek Administratief Medewerker. Inmiddels heeft hij ruim zeven jaar logistieke werkervaring, en heeft hij veel kennis van de administratie van inkomende en uitgaande goederen. Daarnaast is Vinchenzo een commerciële jongeman die overal kansen en verbeteringen in ziet. Met zijn sterke communicatieve vaardigheden weet hij overtuigend een klant, met wat voor bedoeling dan ook, te woord te staan. Deze sterke eigenschappen gebruikt hij graag in een nieuwe uitdaging. Voor hem is de sfeer op de werkvloer en tussen de collega’s bij zijn huidige werkgever niet ideaal. Naast dat hij zich goed wil voelen in zijn werkzaamheden is de klik met collega’s voor hem erg belangrijk. Hij zoekt samen met Extra Talent een uitdaging waar hij administratief en/of commercieel bezig kan zijn met een product dat hem interesseert.

Vinchenzo is een gedreven jongeman met sterke communicatieve vaardigheden. Hij is administratief sterk, en goed in het organiseren en plannen van zijn werk. Hij is analytisch sterk ontwikkeld, houdt ervan om oplossing te zoeken voor complexe vraagstukken en staat binnen zijn functie graag in contact met verschillende betrokken partijen.

Vinchenzo is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven