Van Rotterdam en van Logistiek. Leander werkt persoonlijk en doelgericht. ‘No worries’ en relax! Steeds maar op zoek naar de perfecte baan, maar zie je door de bomen (lees: vacatures) het bos niet meer? Dan helpt Leander je graag verder. Hij gaat met je in gesprek om jouw unique selling points te achterhalen en te zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Je mag altijd bellen. Ook nadat je gestart bent bij een bedrijf. Leander is en blijft jouw coach.


Vacatures

Ben jij nu al werkzaam als Declarant en wil je graag meer de diepte in? Ontwikkeling en groei gaan hand-in-hand bij jou op de werkvloer. Verder schrikken de verschillende ongeregeldheden in douanedocumenten jou niet af. Ben jij de ijzersterke Declarant die we zoeken? Dan is deze functie de perfecte uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.200
Heb jij minimaal één jaar ervaring als Assistent Transportplanner en ben jij klaar voor de volgende stap? In deze functie zal je aan de slag gaan bij een informeel en internationaal opererende organisatie! Nieuwsgierig? Lees dan deze vacature eens door!
access_timeFulltime location_onRegio Westland euro_symbol€2.200 tot €2.600
Wil jij transportprocessen, de Supply Chain én de dienstverlening optimaliseren bij een betrouwbare en loyale organisatie? Verder is het belangrijk dat je toe bent aan de overtreffende trap van jouw functie als Allround Transportplanner. Binnen deze organisatie kun jij het beste uit jezelf en uit jouw functie halen!

access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€2.750 tot €3.500
Spreek je de taal van jouw logistieke klanten en heb jij ervaring als Expediteur import óf export? Jij bent leergierig, iemand die verder kijkt dan zijn neus lang is en woonachtig in omgeving Gouda. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Met wat tussenstappen is Jeffrey 5 jaar geleden d.m.v. werken erachter gekomen waar hij het meest enthousiast van wordt en waar hij dus zichzelf verder in wilt ontwikkelen, de logistieke sector. De keuze om daar eerst een opleiding in te volgen is voor Jeffrey de juiste geweest. Hij kwam namelijk d.m.v. die opleiding te werken als Export Administratief Medewerker op een terminal, om vervolgens de kans te krijgen als Expediteur Import/Export bij zijn huidige werkgever. Al ruim 1.5 jaar organiseert en verzorgt hij verschillende soorten import- en exportzendingen van A tot Z. Van het verwerken van de binnenkomende order tot aan een correcte afhandeling wat betreft facturatie en douanezaken. Helaas moet Jeffrey door de ‘coronacrisis’ zijn huidige werkgever verlaten en is hij nu samen met ons op zoek naar een toffe uitdaging als Expediteur waar hij zijn jaren geleden ingezette ontwikkeling verder kan voortzetten.

Een sociale en vrolijke jongeman, die goed weet wat hij wilt. Met Jeffrey krijg je een harde werker die niet opgeeft in het behalen van zijn doelen. Door middel van zijn capaciteiten, doorzettingsvermogen en werkhouding is hij in zijn carrière gekomen waar hij nu is, Expediteur. Jeffrey is makkelijk in de omgang, een bescheiden jongen maar weet ook heel goed wat hij kan!

Jeffrey is per 1 november 2020 beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Edo is momenteel werkzaam als Terminal Planner en heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistieke sector, waaronder als Allround Expediteur. Zijn sterke affiniteit voor de logistiek is er met de paplepel ingegoten. Hij heeft dan ook tijdens de mavo al besloten om de laatste twee jaar van deze opleiding aan het STC te volgen, waar hij aansluitend de opleiding Manager Havenlogistiek succesvol heeft afgerond. Terwijl hij de hbo-opleiding Logistiek & Technische Vervoerskunde volgde, kon hij bij het bedrijf van zijn eindstage blijven werken als Assistent Expediteur. Na afronding van zijn hbo, is Edo als Terminal Planner voor de binnenvaart begonnen. Later is hij in de functie van Allround Expediteur aan de slag gegaan. Na 4,5 jaar maakte hij de stap terug naar zijn oude werkgever als Terminal Planner met daarbij de belofte dat hij na een korte periode uit kon wijken naar de planning van het speciaal transport. Helaas blijft vanwege onbekende redenen deze overstap uit en is Edo nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij zoekt een uitdaging waar hij zijn ambities kan waarmaken en er ruimte is voor ontwikkeling, in een functie als Planner op een terminal of binnen de containerplanning.

Edo is een gedreven en intelligente man. Zijn ervaring, kennis en opleidingsachtergrond maken hem een echte professional binnen de logistiek. Edo is een fijne gesprekspartner, spreekt met passie over zijn vak en weet goed te vertellen wat voor toegevoegde waarde hij kan zijn voor een organisatie.

Edo heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person31 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Olivia heeft onderhand ruim 12 jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek. Na haar komst in Nederland, heeft zij de kans gekregen om bij een Importeur van AGF als Sales Support Medewerkster aan de slag te gaan. In Rusland is zij werkzaam geweest als Assistent Expediteur en Kwaliteitsmedewerker. Hierdoor heeft zij veel kennis opgedaan in het opstellen van de benodigde documentatie voor de import en export en voor claim-rapportages. Hierin gaat zij zeer secuur te werk en stopt ze niet totdat het werk af is. Bij haar vorige werkgever haalde zij in haar functie als Sales Support Medewerkster vooral voldoening uit het klantgericht nadenken over tarieven en zendingen, waardoor voor zowel de klant als haar werkgever de juiste marges worden behaald. Zij kon vervolgens bij een expediteur in de functie van Assistent Expediteur aan de slag. Omdat Olivia altijd opzoek is naar zelfontwikkeling heeft zij de overstap gemaakt naar volwaardig expediteur. Helaas werd haar contract, vanwege de omstandigheden rondom het coronavirus, in de proeftijd ontbonden en is zij per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging! Olivia heeft de meeste ervaring opgedaan als expediteur wegtransport en was bij haar laatste werkgever verder aan het ontwikkelen in de zeevracht. Een rol als expediteur waarin zij de tools krijgt om zichzelf verder te ontplooien binnen de logistiek is iets waar je Olivia dolgelukkig mee maakt!

Olivia is een spontane en vrolijke dame die staat voor het werk en haar collega’s. Door haar doorzettingsvermogen en ervaring is zij een aanwinst voor elk team binnen de logistiek. Doordat zij accuraat te werk gaat en alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben, zorgt dit voor efficiëntie en klanttevredenheid.

Olivia is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.650,- per maand.

location_onRotterdam createWO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Leo is vanuit zijn baan als Vrachtwagenchauffeur in de functie van Transportplanner terechtgekomen. Met de ervaring die hij op de wagen heeft opgedaan, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om een goede planning op te stellen en hier goed over te communiceren met de chauffeurs. Met de verantwoordelijkheid over meerdere eigen wagens, charters en transportbusjes, zijn snel schakelen, duidelijke communicatie is het opstellen van een goede planning hem bekend. Nadat Leo ruim 20 jaar gewerkt bij de werkgever waar hij zowel als Chauffeur en Transportlpanner heeft gewerkt werd er voor gekozen om de transporten uit te gaan besteden aan een derde partij. Hierdoor verviel de functie van Leo. Hij is een avontuur begonnen om als zzp-chauffeur te gaan rijden, helaas is dit niet geworden wat hij ervan had verwacht en is hij verder gegaan als chauffeur in loondienst. Het chauffeursleven is niet meer wat Leo gelukkig maakt en dus is hij samen met ons op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner. 

Leo is een vrolijke, spontane man met een passie voor logistiek. Met een echte aanpakkersmentaliteit heeft hij zich op weten te werken van automonteur tot volwaardig Planner. Vooral het snelle schakelen en de uitdaging om de planning kloppend te krijgen, maken zijn vak tot een uitdaging voor Leo. 

Leo heeft een opzeg termijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

location_onDen Haag createMBO person50 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven