Dasja Kostina

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06-26679693
linkedin.com/in/dasjakostina/
Dasja Kostina

Van Breda en van Logistiek. Dasja is praktisch ingesteld, ze denkt vooruit en gaat zo doelgericht te werk. Daar weet ze de juiste snaar mee te raken in de logistiek. Iedereen krijgt van haar persoonlijk aandacht, zowel het bedrijf als de kandidaat. Dit resulteert in een perfecte match, goede begeleiding van de kandidaten en duidelijke afspraken met de opdrachtgevers. De wensen van beiden worden door Dasja gehoord. Op die manier gaat ze voor de perfecte match en bouwt ze goede relaties op!

Vacatures

Logistiek Administratief Medewerker

Jij wilt je logistieke talenten benutten en fulltime aan de slag binnen een internationaal opererend familiebedrijf. Heb jij al enige ervaring met de logistieke administratie bij een transportbedrijf? Als jij goed kunt plannen en houdt van korte lijnen, dan zoeken wij jou!

access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€2.100 tot €2.800

Customer Service Officer

De interesse in hightech producten die je altijd hebt gehad wil je toepassen op je werk en klanten hierin ondersteunen. Jouw ideale werkomgeving is binnen een modern kantoor met een eigen experience center. Goed om te horen, want bij deze organisatie is dit allemaal mogelijk. Ben je benieuwd naar de werkzaamheden en meer? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.300 tot €3.200

Transport Manager

Jouw dag begint met een vers kopje koffie en overleg met het managementteam over de lopende zaken. Mooi, vandaag staan de neuzen weer dezelfde kant op. Hoe zit dat met jouw team op de transportplanning? Door in gesprek te gaan met jouw mensen achterhaal je de essentiële informatie en voer je de verbeteringen door. Omschrijf ik jou? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€4.000 tot €4.500

Exportmedewerker

Het regelen van transport en het opmaken van de exportdocumenten is voor jou peanuts, en daarom lees je deze functie met jouw volle aandacht. De dag begint voor jou dynamisch en verloopt als een gesmeerde boterham, want je behoudt het overzicht. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Oosterhout euro_symbol€2.300 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Erwin (Customer Service Supervisor)

Erwin is na zijn bakkersopleiding verder gaan studeren in de richting van boekhouding. Na een aantal jaar als Financieel Medewerker te hebben gewerkt is Erwin per toeval in de logistieke wereld terechtgekomen. De logistieke wereld bevalt hem nog steeds en blijft hem uitdagen. Inmiddels werkt hij 17 jaar bij zijn huidige werkgever en heeft Erwin veel verantwoordelijkheden. Hij is een geboren regelaar en zorgt ervoor dat de werkzaamheden gestructureerd opgevolgd worden. Echter is Erwin toe aan een nieuwe werkomgeving als Customer Service Supervisor of Logistiek Coördinator in de leidinggevende rol.

Erwin is een echte organisator waarmee hij de ruimte creëert voor ad hoc situaties. Daarnaast houdt hij van korte lijntjes en snelle handelingstijd. Erwin heeft zeker een commerciële instelling en probeert alles op alles te zetten om alleen de beste resultaten te halen. Hiermee zet hij bedrijfsbelang altijd voorop. Erwin staat altijd klaar voor zijn collega's en daarom is hij ook altijd bereikbaar voor hen. Dankzij zijn inzet en motivatie weet hij de nieuwe informatie snel toe te passen in praktijk.

Erwin heeft een opzegtermijn van 1 maand en hij heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand.

createMBO person37 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Bas (Warehouse Supervisor)

Bas vond de logistiek en techniek van jongs af aan interessant. Na zijn mbo-opleiding Constructie Bankwerker Lasser is hij per toeval in de logistiek terechtgekomen. De dynamische werkomgeving, mensen en processen blijven hem boeien. Hij vindt het leuk om constant op zoek te gaan naar verbeteringen. Zo heeft hij bij zijn laatste werkgever de efficiëntie verhoogd van het inzetten van personeel. Het aantal personeelsleden inclusief uitzendkrachten is van 100 teruggebracht naar ongeveer 35. Hiermee probeert hij onder andere de perfecte werkomgeving te creëren. Bas werkt daarnaast graag in een team en staat dicht bij zijn team, daarnaast kan hij prima zelfstandig belangrijke beslissingen nemen. Omdat zijn laatste werkgever binnenkort gaat verhuizen, is zijn functie komen te vervallen en is Bas op zoek naar een nieuwe uitdaging als Warehouse Teamleider of Supervisor.

Bas is een leergierige en zeer gemotiveerde man die vol vrolijke energie in het leven staat. Daarnaast staat hij open voor cursussen en bijscholing als dat hem verder kan helpen op een professioneel of persoonlijk gebied. Hij straalt leiderschap op een natuurlijke manier uit en spreekt positief over zijn werkervaringen. Bas is een echte People Manager. Daarnaast is hij recht door zee en probeert hiermee alleen de beste resultaten te behalen. Deze man is flexibel inzetbaar en verschoven diensten zijn voor hem dan ook geen probleem.

Bas is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.100,- (bespreekbaar) bruto per maand.

createMBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Anneroos (Customer Service Medewerker)

Anneroos is de afgelopen jaren werkzaam geweest in verschillende logistieke functies. De meeste ervaring heeft ze in de functie als Logistiek Administratief Medewerker en Customer Service Medewerker. Ze heeft zich onder andere bezig gehouden met het onderhouden van contacten met verschillende partijen, verwerken van import- en exportorders, opmaken van transportdocumenten, inplannen van exportzendingen en opmaken van offertes. Ze is cijfermatig sterk en het optimaliseren van de gegevens stroom blijft haar uitdagen. Bij haar huidige werkgever loopt Anneroos' contract af, daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze allround inzetbaar is en organisatorisch te werk kan gaan. Zij is bij voorkeur op zoek naar een uitdaging als Customer Service Medewerker of Administratief Medewerker.

Anneroos is resultaatgericht en ook leergierig. Bij haar werkgevers is ze zoekende geweest om telkens meer uit haar werk te halen en ze is bereid hier eventuele cursussen en opleidingen voor te volgen. Daarnaast stelt ze de klant voorop en zorgt ze er graag voor dat elke order en klacht op een professionele manier verwerkt wordt. 

Anneroos is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand.

createMBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Gaby (Customer Service Medewerker)

Gaby is ruim vijf jaar geleden per toeval in de logistiek terechtgekomen. Haar loopbaan in deze branche startte ze met de functie als Customer Service Medewerker. Al gauw merkte ze dat ze meer uitdaging aankon en kreeg daarom ook de kans om door te groeien naar de functie als Assistent Retail Manager. Hier stuurde ze vijf collega's aan, begeleidde ze tot twintig key accounts, was ze verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en het versturen van zendingen door middel van vaste vervoerders. Deze werkgever ging verhuizen en daarom had Gaby in een korte tijd een nieuwe uitdaging gevonden als Customer Service Medewerker. Helaas matchte de functie niet met de verwachtingen en heeft Gaby voor baanonderbreking gekozen. Ze is in de tussentijd wegens privéomstandigheden in het buitenland verbleven. Nu ze terug is in Nederland zoekt ze een vaste uitdaging, bij voorkeur als Customer Service Medewerker.

Gaby is een sociale en representatieve dame die graag in contact is met mensen. Ze is flexibel inzetbaar en zeer gemotiveerd ingesteld. Daarnaast zoekt zij de uitdagingen op en pakt deze met beide handen aan. Gaby is leergierig, wat blijkt uit de resultaten die ze behaalt in praktijk. Met half werk is zij nooit tevreden!

Gaby is per direct fulltime beschikbaar en zij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onBreda createMBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven