Bob Holleman

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 30666401
 linkedin.com/in/bbholleman/

Bob Holleman

Vacatures

Logistieke problemen vormen voor jou geen gevaar, maar bieden jou juist de mogelijkheid om een creatieve en passende oplossing te bedenken. Misschien is deze internationale organisatie dan wel op zoek naar jou! Zij hebben namelijk extra talent nodig in de functie van Customer Service Representative. Iemand die met zijn of haar uitstekende communicatieve vaardigheden in contact staat met rederijen, klanten en leveranciers. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBleiswijk euro_symbol€2.200 tot €3.000

Jij wilt je door ontwikkelen als Expediteur Export en jij fungeert graag als de schakel tussen interne afdelingen, vervoerders en rederijen. Jij hebt een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en bent administratief sterk. Binnen een informele werkomgeving voel jij je toevallig ook helemaal thuis. Heb ik nu een beeld van jou geschetst? Dan is dit de functie voor jou!  

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000

Jij denkt echt in oplossingen, bent communicatief een kei en je hebt al ervaring in de logistiek. Heb ik jou zojuist omschreven? Lees dan snel verder, want dit bedrijf is op zoek naar een nieuwe Customer Service Medewerk(st)er, en misschien ben jij dat wel! Let op: persoonlijke ontwikkeling vinden ze hier erg belangrijk!  

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.600

Ben jij een goede planner die graag aan het werk wordt gezet? Dan is dit een functie die jou omarmt! Voor de organisatie ben je van groot belang. Je hebt volledige controle over de planningen van transporteurs en kijkt uit naar ontwikkelingen binnen het bedrijf! Heb je er al zin in? Lees dan gerust verder en reageer.

access_timeFulltime location_onMaasdijk euro_symbol€2.000 tot €3.000
Meer vacatures weergeven