Boris van den Berg

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 - 30 61 19 13
 linkedin.com/in/boris-vanden-berg/

Boris van den Berg

Vacatures

Hoe stoer is het om alle terreinwagens op jouw banden te zien rijden? Als Operational Buyer sluit jij de beste deals en ga jij ervoor zorgen dat alle goederen op tijd binnen zijn om de banden te produceren. Dankzij jou blijft de wereld draaien! Binnen het bedrijf zijn er meerdere doorgroeimogelijkheden, een goede pensioensregeling en is er iedere vrijdagmiddag een borrel. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.500
Als starter in de Supply Chain industrie wil jij natuurlijk een vliegende start. Dan heb ik het perfecte aanbod voor jou met deze veelzijdige vacature bij een bedrijf met veel expertise in de ventilatiemarkt. Denk je dat jij het in je mars hebt om hier aan de slag te gaan? Ontdek dan snel wat de rest van deze vacature te bieden heeft. 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.500
Hey, Inventory Analyst! Ben jij toe aan een nieuwe werkomgeving waar jij met je precieze werkwijze de koning(in) van de voorraad kunt worden? Zoek dan niet verder, want deze internationale onderneming is op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.600
Afspraak is afspraak. Dat is jouw motto en in jouw agenda is altijd een strakke maar haalbare planning te vinden. Ook ERP-systemen zijn geen onbekend terrein voor jou. Deze skills kun je perfect toepassen wanneer je aan de slag gaat voor deze gezellige organisatie. Kun je je al voorstellen dat jij deze rol vervult? Lees dan gauw verder.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.800
Meer vacatures weergeven